Відбулось!!! Звітуємо!!! Нонсенс в МЛМ-бізнесі!!!

P.S.: Якщо б колись мені сказали, що я так просто зможу бути в оточенні мільярдера, зможу спілкуватись з екс-президентом України та олімпійським чемпіоном (якого є фанат) — я б ніколи в це не повірив!!! Де я — а де вони?!!!

Та все ж оточення і правильний вибір в житті вносять свої корективи! І я цьому звичайно дуже радий! МЛМ-бізнес — це фантастичний бізнес, і ті хто цього ще не зрозумів — це відбувається тільки по одній причині — Ви просто не знаєте що це за бізнес в реальності — і це щира правда!

Я приглядався до цього бізнесу цілий рік, не вірив всьому про що говорилось, сумнівався, мене відговорювали, розказували всякі дурниці про сам бізнес і його можливості, батьки не підтримували і навіть сміялись, друзі … — навіть не хочу піднімати ці історії…:)

Та з часом я зрозумів, що це стандартна реакція, яка навіть прописана в книгах!!! Якщо ти починаєш чимось новим займатись, йдеш в протилежному напрямку — то як кажуть: лови фашист гранату:)))) Ти починаєш одразу дізнаватись про себе багато чого нового:)))

Хоча це все і в минулому, і всі хто не підтримував раніше, кажуть що я молодець і добре що не зійшов зі шляху і що їх не слухав:)) — цікаво все ж згадувати той старт, оскільки це дуже хороший життєвий урок!

Ніколи не слухайте тих, чиїм життям ви б ніколи не хотіли жити, чогось нормального ці люди Вам не розкажуть))) Це факт))

Дякую наставникам за настирливість і шанс, що все ж достукались і показали мені, який це бізнес насправді! Ну і дякую собі за те що вистачило терпіння не здатись! А хотілось))))

Доречі нещодавно реалізував одну із своїх цілей — придбав батькові автомобіль — круті відчуття!!! Працюючи в банку, я б собі такого не дозволив точно)) Ну і до слова …: в цьому році заплановано три поїздки (Туреччина, Індія, і ще кудись…). В МЛМ — все реально))

Отож повернусь до супер-події, що відбулась в індустрії МЛМ:

27 березня 2017 року в Національній Опері (Київ) президент млм-компанії Тієнс — пан Лі Цзиньюань — даний бренд я представляю в МЛМ-бізнесі — отримав державне визнання — «Номінація Людина 2016 року в Україні» — вся інфо в ролику (виділіть кілька хвилин і подивіться)

Держава «підтримує і визнає» сучасні види бізнесу (млм-tiens), які створюють нові підприємницькі місця (зменьшуючи безробіття), збільшують податкові надходження, створюють програми оздоровлення для населення!

Автор – Іванческул Олександр, СЛ

Залишити відгук