Історія успіху Іванческула Олександра, СЛ

Шанс два рази не стукає… Скористайтесь ним одразу! Дійте!!!

… коли я познайомився  із бізнесом Тієнс, я був звичайним студентом! Це був 4 курс, фінансово-економічний факультет, гуртожиток…, 6 чол. в одній кімнаті, порожній холодильник, середній бал 5.0, художній гурток гри на гітарі та настільному тенісу, нічний підробіток у вигляді написання рефератів, курсових для 2-3 курсів. І до цього всього – дуже багато мрій, цілей про красивее життя, про інше життя, яким живуть ті «інші люди» – успішні люди, «щасливчики». Я завжди хотів бути багатою людиною, оскільки в бідності я не находив ніколи себе, я розумів, що бідність – це не мій світ. І я розумів, що моє завдання тільки одне – зробити якийсь крок, прикласти зусилля і вирватись із стану, який мені ніколи не подобався, стану постійних обмежень та економії. І вже тільки сьогодні я розумію, якщо людина насправді знаходиться не в зоні свого комфорту, вона притягує до себе шанс, який може стати тим місточком з одного світу в інший. Це відбулось і зі мною.

І моїм шансом став день, коли мій наставник Хоцевич О., БЛ підійшла до мене і попросила мене скористатись моїм ноутбуком, на якому включила презентацію 10 по 10 і як результат 1 800 000 дол. Я клацав слайди і розумів, що це щось неймовірне, і ще не знаючи , що є компанія і продукт, я зрозумів, що це те , що я шукав, це мій шанс. Це був перший «щелчёк» в моїй голові, який заставив мене розбиратись. Найважче  , напевно , для мене було повірити в усі можливості, які потім намалювались при співпраці: якісний продукт, подарунки від компанії, високі винагороди, подорожі, визнання, конференції. В усе це дуже хотілось вірити, але в голові не вкладалось,  це було щось містичне для людини в 21 рік, яка ніколи цього не бачила, жила нав’язаними парадигмами, і якій постійно говорили, «що сир і безкоштовний і зізнижкою, тільки в мишоловці». Але й на цьому етапі прийшов , напевно , 2-й шанс, мої наставники Хоцевич Олена, БЛ і Хоцевич Віктор та Лідія, 8* запрошують мене на конференцію в м. Київ.  Це був «2-й щелчок». Я побачив масштаби, я побачив успішних людей, я зрозумів, що це серйозний бізнес. Я прийняв рішення на другий рік бути на сцені. «Контрольний» зробив ще один наставник, сьогодні це  наставник великої команди, лідер ЄАР – Вронська Г.С., ЗЛ*. Це були такі слова: «З Вами , Олександр, або без Вас , ми будемо запускати Чернівці, визначайтесь чи Ви в нашій команді». З цих слів , по суті , і почався мій «квантовий» стрибок  в новий світ, світ який я постійно собі малював. Велика вдячність всім моїм наставникам  за те , що знайшли слова, донесли їх до мене так, щоб я повірив і зрозумів, оскільки я сьогодні просто не уявляю як би міг жити на ті зарплати, які сьогодні отримують молоді спеціалісти, навіть якщо б вони були подвоєні або навіть потроєні.

На початку своєї співпраці, чесно, я мало що розумів, і навіть зі своєю любов’ю до математики, я не до кінця розумів звідки беруться ті подарунки та доходи, але було одне: я повірив своїм наставникам, і зрозумів що є сьогодні все таки можливість відбутись простій звичайній людині. Я ніяк не міг повірити в усе це, але жити на стипендію в 590 грн./міс. було важко; тому я почав задавати питання, розбиратись. І вже в перший місяць співпраці мій дохід перевищував підвищену стипендію рівно в 5 разів. Я зрозумів, що це дійсно класна компанія і класні люди, які ведуть цю справу. На сьогодні мені тільки 27 років і я вже СЛ, веду регіональний бізнес, клієнти в багатьох містах України і закордоном. За час співпраці з компанією отримав багато подарунків: ноутбук, айпад, телефон, 950дол. і 1500 дол. на Китай, 1500 дол. на Кубу, безліч  продуктових подарунків та ін.. Побував в Єгипті, Кубі, ОАЕ, Китаї, Болгарії, Росії. Мені подобається в компанії особистісний розвиток, лекторська діяльність. Так в статусі 8* отримав премію 3000 дол. за перемогу у міжнародному конкурсі кращих лекторів. Маю можливість допомагати батькам (подарував батьковы автомобыль), придбав свій вже другий автомобіль за кошти зароблені в компанії, кожного року поїздки закордон – і знаєте, це саме той стиль життя, про який я завжди мріяв. У в 2017 році в планах побувати в Туреччині та Індії.

Сьогодні мій дохід в багато разів перевищує дохід  фінансиста, яким я мав стати, тому я розумію, що вибрав правильний шлях! І звичайно це тільки початок!

Я швидко стартував в бізнесі: ЗК я зробив власними інвестиціями, щоб оцінити переваги продукції і переконатись в її якості, ПК допрацював на клієнтах! В перший же місяць в мою команду підписалось 11 пратнерів, з яких 6 теж зробили ЗК – дублікація працює! Звичайно краще одразу стартувати з ПК, оскільки переваги зовсім інші – кращі!

Людей, які сьогодні досягнули успіху з компанією Тієнс дуже багато, саме на таких реальних прикладах , уявіть, як може змінитись ваше життя…!!!

Коли на конференціях виходили лідери 8* на сцену і більшість з них говорили, що з 8* бізнес Тієнс тільки починається, я їх ніяк не міг зрозуміти. Але закривши  даний статус, я зрозумів, про що вони говорили. І сьогодні, теж хочу сказати, що бізнес Тієнс з 8* тільки починається. Мова йде про новий рівень, етап збору плодів роботи і реалізації своїх більш масштабніших планів, як і в бізнесі так і в особистих цілях. Зараз вектор тільки один – «Почесне звання». І звичайно максимальна підтримка моєї команди, партнерів, які колись повірили в мене і в компанію. Створення кращої платформи та сервісу для росту команди та лідерів. Велике дякую команді, кожному лідеру, клієнту. Це командна перемога! На статусі 8* розумієш на скільки правильнее рішення було прийнято колись. Оскільки в бізнесі Тієнс ти можеш реалізувати себе в усіх напрямках. І якщо, ще хтось цього не відчув, не зрозумів, закривайте 8* — і Ви переконаєтесь!

Дякую адміністрації і звичайно подяка голові правління пану Лі Цзиньюаню за шанс відбутись у житті не тільки для мене, а для мільйонів людей у всьому світі! Разом – ми сила!!! Бажаю всім успішного бізнесу та співпраці з компанієюТієнс.

Китай, м. Тянь Цзинь - штаб-квартира Tiens

Китай, м. Тянь Цзинь - штаб-квартира Tiens

Віце-президент Тієнс - пан Лі Дзуньмінь та ген. директор ТОВ "Тієнс-Україна" - пан Сі Жуй

Віце-президент Тієнс - пан Лі Дзуньмінь та ген. директор ТОВ "Тієнс-Україна" - пан Сі Жуй

Куба, Антлантичний океан

Куба, Антлантичний океан

Залишити відгук