Призначте себе переможцем! Як отримати премію 20 000 грн.?

Першим переможцем в нашій команді LS по “Мотиваційній програмі 2017” стає лідер 7* – Машталер Ольга (м. Львів). На конференції в місті Чернівці 10 червня 2017 року Машталер Ольга отримала премію – 20 000 грн. Вітаємо!!!

“В першу чергу я хочу подякувати своїй команді, своїм наставникам та своїм батькам. Я вдячна кожному своєму партнеру, адже ми всі разом працювали над цією цілю. Тепер, як ніколи я відчула, що таке підтримка команди. Коли всі працюють до останнього, до свистка. Я пам’ятаю дні, коли клієнти самі приходили, бо була ціль. Пам’ятаю дні, коли останні консультації закінчувалися пізно ввечері. Коли кожний почав працювати на максимум.

Коли компанія оголосила мотиваційну програму 2017, я одразу зрозуміла що я іі виконаю. Я поставила собі ціль і приступила до дій.

В першу чергу я разом зі своїм наставником, Кузик Володимиром, розпланувала те як я буду виконувати цю програму, ми порахували об’єми котрі потрібно зробити і почали працювати. Я вдячна йому за підтримку та віру в мене.

Мене запитують що мені допомогло. Перш за все, це ціль. Вона має бути чітка. Я не уявляла, що я могла не зробити мотиваційну програму. Я одразу назначила себе переможцем. Ну і звісно це щоденні дії. Коли ти знаєш до чого рухаєшся в тебе з’являється додаткова енергія. Ти не відчуваєш втоми. У тебе є мотивація.

Але повірте на шляху  виникають труднощі. Головне не здаватися. Адже що нас не вбиває, те робить нас сильнішими. Потрібно бороти ці труднощі і дякувати за них. Тому, що якби їх не було то ми б не розвивалися та не росли.

В мене це виконання вже другої мотиваційної програми. І я розумію, що головний секрет це є наша ціль. Вона має бути більшою за всі перешкоди.

Я дякую компанії за ті подарунки, які вона нам дає. Я дуже люблю подорожувати. А з її допомогою я можу відкривати для себе нові країни.

Пам’ятайте головне вірити в себе і йти до результату. Ми є тими ким ми себе уявляємо, тому назначайте себе переможцями. В нашому житті все реально. Головне це бажання і дії, тоді приходить результат. Кожний з нас заслуговує найкращого. Пам’ятайте про це. І знайте що все починається у нас в голові. Тому вперед, до вершин. Зустрінемося в Індії” – Машталер Ольга, 7*

Залишити відгук