Мої доньки – моя мотивація!!! Історія успіху Сороки Наталії, 8*

Я народилася в селі на Волині. Мої батьки все своє життя пропрацювали у колгоспі. Я також з дитинства їм допомагала. В сім’ї нас, дітей, було троє, я- найстарша. Коли після школи прийшов час вибирати професію, я вступила в педагогічний коледж, адже тоді найпопулярніші  були спеціальності лікаря і вчителя. Та і мама дуже хотіла, щоб я на педагога вивчилася. За розприділенням  мене направили у сільську школу, де 10 кмпотрібно було йти пішки. Взимку із-за цього я дуже мерзла. Директор школи сказав, що якщо у мене буде вища освіта, то зарплата збільшиться. Ще 4 роки в Університеті провчилася, та зарплату підняли лише на 100 грн. Коли вийшла заміж, то перемерзання дало про себе знати — у мене більше 6 років не було дітей.

Ось тоді і відбулося моє перше знайомство з компанією. Дякуючи продукції  »Тієнс» я в 34 роки вперше стала мамою — народила здорову дівчинку Богдану! Ще через три роки — другу — Владиславу. Ми якось зводили кінці з кінцями, жили у кімнаті в гуртожитку, тому я в той час почала задумуватися про краще житло і взяла кредит для купівлі землі під будівництво будинку. І якби не зустріч з дивовижною людиною — моїм наставником Вронською Галиною Станіславівною ЗЛ* — я б і далі виживала з двома дітьми на зарплату 1800 грн. А так хотілося кращого життя — подорожувати, добре харчуватися, красиво одягатися, дати дітям достойну освіту… І я вхопилася за цю можливість, як за соломинку. Уже в перший місяць співпраці з компанією мій дохід склав декілька зарплат вчителя. Через три місяці я вперше побувала за кордоном на відпочинку- в Єгипті, де ми відпочивали з командою. Перший переліт літаком в 40 років, перший відпочинок в готелі «all inclusive»! Я зрозуміла, що Бог створив усі ці райські місця і для нас також, і для наших дітей, батьків, для усіх людей! І навіть, якщо ти народилася в селі, то це нічого не означає. Мають значення лише твої бажання, цілі, дії,твоє бажання змінюватися.

Через 6 місяців співпраці я стояла на сцені Палацу Спорту у Києві ( на Міжнародній конференції ) у номінації «Активний ріст» і отримувала, крім винагороди, подарунок — iPad. Далі я заслужила звання Національного лектора компанії, на конкурсі Майстер ОРР ввійшла в десятку найкращих. За два роки 5 моїх партнерів виконали умови Мотиваційної програми по Турфонду і побували на конференціях у Китаї і в Москві. На Всеукраїнській конференції у листопаді 2015 р. я піднялась на сцену у номінації «Кращі бізнес-показники для 8*».

Коли я побачила умови Мотиваційної Програми 2015-2016 рр. Для закриття статусу 8*, я зрозуміла, що я їх виконаю і отримаю премію 5000 дол.! І знову діти стали моєю мотивацією. Проконсультувавшись з наставником, я поїхала працювати в регіон (вийшла із » зони комфорту»). Працювала з 5 ранку і до ночі. Все по системі: реклама, співбесіди, зустрічі, консультації з наставником і консультування своїх партнерів. А також велике, жагуче бажання жити краще самій і допомогти жити краще іншим людям. І ось результат- виконання Мотиваційної програми і 5000 дол. 27.02 у дуже красивому місті Чернівцях на Бізнес-форумі мене вітав сам Генеральний директор «Тієнс Україна» пан Сі Жуй, мій наставник Галина Вронська, моя улюблена команда.

Я хочу подякувати Голові правління корпорації «Тієнс» п-ну Лі Цзиньюаню, адміністрації » Тієнс Україна», п-ну Сі Жую. Особлива вдячність своєму наставнику Галині Станіславівні. Велике дякую своїй команді, а також Іванческулу О.І., СЛ, керівнику офісу мого першого регіону. Вдячна своїм батькам, особливо мамі ( їй 65 років, і дякуючи нашій продукції вона здорова і доглядає за моїми дітьми, поки я розвиваю регіональний бізнес).

Уже поставлені чіткі цілі —  ще діє Мотиваційна програма, ще можна отримати поїздку в Індію. Така моя історія…, а могла б я сказати: » Куда мені, у мене ж ще маленькі діти ( 8 і 5 років)»! Та я сьогодні заради своїх донечок роблю цей бізнес.

Друзі, якщо я — проста вчителька із села — змогла, то і ви це зможете! Знайдіть свої цілі, відвідайте усі заходи, консультуйтеся зі своїми наставниками. І Ви будете серед найкращих!

Залишити відгук