Твій успіх починається сьогодні! Історія успіху Генкул Марії!

Я, Марія Генкул, і я пишаюсь тим, що я сьогодні займаюсь бізнесом Тієнс.  Мені  29 років, народилась в багатодітній сімї, маю 2 старших брата і 2 менші сестри. До дев’ятого класу жила в мальовничому гірському селі і ходила до школи в речах старших братів бо не завжди була змога купити мені одяг. Коли пішла вчитись, я вибрала цікаву професію,  тоді вона ще звучала «модно» – спеціаліст біржової діяльності, але як виявилось пізніше моя «модна» професія це тільки слова, без знайомих і грошей туди дороги немає.

А нас вчилось 3 студента, пам’ятаю такі моменти коли я ішла пішком по 2 години бо стояв вибір: булочка чи тролейбус і це було неодноразово але я не про що не жалію…

Коли закінчила навчання зразу почала шукати роботу, в село повертатись не хотілось.

Пошуки були довгі, всі хотіли стаж роботи а в мене його не було. Тому пішла працювати де мене взяли це був гіпермаркет караван там я попрацювала 5довгих років які були для мене каторгою, прийшла на зарплату 1300грн. пішла з зарплати 1600грн. але щось міняти я боялась. Я була з тих людей які дуже сором’язливі, скуті,бояться чогось нового, невідомого. Грошей не вистачало, ледь зводила кінці з кінцями,до того всього ще й захворіла. десь біля трьох років оббивала пороги лікарень але марно. результату не було.

І тут одного разу  телефонує мій хороший друг і говорить:- приходь є хороша інформація.

Я не уявляю як би склалася в подальшому моя доля, якби  не пропозиція яка перевернула все моє життя.

Так я потрапила на підготовчий курс і саме там я побачила продукт,який мене врятував.

І я побачила можливість як заробити гроші на мою мрію.

Моя мрія з дитинства – це забрати батьків з села купити їм будинок в місті і їх забезпечувати щоб вони не жили на цю мізерну пенсію. Мої батьки найкращі і я їм дякую за це!

За період роботи з компанією я досягла великих результатів: перше я повернула втрачене здоров’я (споживаючи продукцію компанії Тієнс, таким чином зробила ЗК за 3 дні) друге, я себе знайшла.

Можу сказати тільки одне, що якщо б я на самому початку, коли прийшла в компанію, сказала:- я не зможу , а чи получиться, а чи це працює,….. то на сьогоднішній день я про себе точно не чула б такі слова:

“Це людина з однієї сторони ще зовсім молода але успішна особистість , надзвичайно чарівна і водночас тендітна, своєю харизмою і посмішкою покоряє всіх. Дівчина з добрим серцем та прекрасною душею, але з іншої сторони це – сильний лідер за яким іде команда однодумців.  Завдяки бажанню самореалізуватись у житті, ставить перед собою конкретні цілі тому є успішним лідером, її витримці може позаздрити кожен. ЇЇ не лякають труднощі тому що саме вони є сходинками до цілі. В її житті неіснує неможливого.”

А я про себе можу сказати: що моя команда розвивається в декількох регіонах Україна, я національний лектор компанії, керівник філіалу в м.Івано-Франківську,  ключовий лідер в команді наставника, призер конкурсу “Майстер ОРР” в Україні, експерт по створеню команди в регіоні та вибудовуванню відносин в команді, отримала поїздку в Єгипет за перемогу у номінації “Платинум Стар”і можна ще продовжувати і продовжувати і це все завдяки напористості і віри в компанію і продукт.

Я впевнена що знаходжусь в надійній компанії,і саме тому я ставлю перед собою дуже високі цілі,які можна досягнути тільки в такій чудовій, драйвовій, позитивній атмосфері,яка панує в нашому офісі, я горжусь що я є частиною цієї команди.

 

 

До приходу в компанію...

До приходу в компанію...

Сьогодні!

Сьогодні!

Залишити відгук