Команда Lider Style на тренінгу Джона Кехо! “Підсвідомість може все!”

29 травня 2017 року в Києві 23 партнери команди Lider Style пройшли фантастичний тренінг в канадського тренера по особистісному рості – Джона Кехо (автора бестселлера “Підсвідомість може все”)!

Тренінг, якого чекали дуже багато часу, виправдав всі сподівання! Саме на таких тренінгах отримуєш фантастичну інформацію, яку потім можна використовувати все життя!

Особистісний ріст – невід’ємна частина для досягнення професіоналізму! Наша команда це розуміє, тому навчається в кращих, щоб передавати нові знання та техніки своїм командам!

Джон Кехо (John Kehoe) – відомий канадський письменник, філантроп і коуч в області особистісного зростання. Його книга «Підсвідомість може все» зуміла привернути свідомість сотень тисяч людей, які після прочитання книги зуміли інакше поглянути на себе і своє життя, а також на практиці змогли розширити горизонти своїх можливостей.

У 1975 році Джон Кехо пішов жити в ліси, і протягом трьох років далеко від соціуму, він почав вивчати роботу внутрішніх механізмів людського мозку. Використовуючи інформацію з різних наукових і духовних джерел, а також підтверджуючи її на особистому досвіді, Джон Кехо розробив свою першу просту і досить ефективну програму розвитку сили мозку. У 1978 році на основі розроблених методів він почав навчати людей, і вже до 1980 року його лекції користувалися грандіозним успіхом у всьому світі.

За час перебування в лісах, Кехо харчувався тільки тим, що зумів самостійно добути. За цей час він зміцнів і довів і собі і іншим, що здатний вижити в будь-яких умовах, але це не було його початковою метою. Під час відлюдництва Кехо медитував, споглядав навколишню природу і аналізував можливості людського мозку далеко від суєти міст і соціальних шаблонів.

У книзі “Підсвідомість може все” описується простою мовою те, як людина розбиває свій безпосередній досвід на окремі частини, які розділені кордонами, і тим самим, відчужується від самого себе, від інших людей і світу. Ми штучно ділимо світ на пари протилежностей, такі як суб’єкт і об’єкт, життя і смерть, розум і тіло, внутрішнє і зовнішнє. Звикаючи до дуальності і розділеності, ділячи пережите надвоє, ми приходимо до внутрішніх конфліктів і наповнюємо наше життя постійною боротьбою.

Останні двадцять років Кехо займається лайф коучингом і збирає величезні зали по всьому світу. Він живе на північно-західному узбережжі Тихого океану разом зі своєю дружиною, продовжуючи писати книги і виступати з лекціями.

 

Залишити відгук