150 ЗМІ говорять про нас!!! Tiens в Ніцці (Франція)! Cвітовий рекорд!

Світовий рекорд, поставлений корпорацією «Тiens» в Ніцці, Франція. Єдине підтвердження масштабної інсталяції на Лазурному березі, пам’ятний парад на воді, землі і повітрі!!!

8 травня 2015 року корпорація «Тiens» у французькій Ніцці на Лазурному березі поставила новий світовий рекорд, занесений в книгу рекордів Гіннеса, створивши найбільшу напис в світі з колони партнерів, піднявши тим самим на нову висоту проведення великомасштабних міжнародних заходів, що передують святкування 20- річного ювілею корпорації в Ніцці «Тiens» в Ніцці – здійснимо мрію! ».

В цей час на Лазурному берегубила успішно проведена святкова «жива» інсталяція з учасників заходів, яка знімалася з повітря. Віце-мер міста Ніцци Руді Саллес, більше 30 представників ЗМІ Франції та інших європейських країн (понад 20), а також 6500 партнерів «Тiens», які приїхали з 50 держав і регіонів світу, одноголосно підтвердили, що це була важлива хвилина в розвитку дружніх відносин між Францією і КНР.

В той день людське море, хвилювалася на набережній Лазурного берега, струмочками розтікається в стрункі ряди і колони. Приїхавши з усього світу 6500 партнерів корпорації «Тiens» рука об руку і плече в плече в єдиному пориві написали своїми тілами величезний напис TIENS DREAM IS NICE IN THE COTE D’AZUR, ніж створили в прекрасній весняній Ніцці новий прекрасний вид. За свідченням офіційних представників реєстраційного комітету «Книги рекордів Гіннеса», зробленому одночасно з інсталяцією, в одному місці в один час зібралося 6262 людини, що є дійсним світовим рекордом. Корпорація «Тiens» поставила новий світовий рекорд, створивши наймасштабнішу інсталяцію у вигляді напису з людських тіл. Цей захід, занесене в книгу рекордів Гіннесса, стало підтвердженням нового історичного моменту в розвитку дружби між КНР і Францією, в той же час воно привернуло увагу всього світу, 6500 учасників інсталяції обов’язково заберуть з собою в різні куточки світу чарівність оздоровчої культури «Тiens» і чарівність Ніцци. Ми віримо, що ще більше людей з Китаю та інших країн світу звернуть увагу на Ніццу, і самі приїдуть на цей прекрасний Лазурний берег, щоб насолодитися її прекрасними видами.

Зарубіжні заходи, які проводить корпорація «Тiens» в цей раз, відзначилися особливим розмахом і масштабом, в них брали участь представники багатьох країн, тут зустрічалися і змішувалися мови і культури, що надавало особливу складність їх організації. Мерія міста Ніцци і управління у справах туризму високо оцінили ці заходи і надали всебічну допомогу і підтримку, надали корпорації «Tiens» кращі майданчики, всебічну інфраструктурну підтримку, надали значні преференції, повністю забезпечили безпеку заходів, а також провели організаційну роботу з надання аеропорту і повітряного простору. В результаті спільних зусиль і плідної співпраці корпорації «Тiens» і мерії міста Ніцци даний захід пройшло успішно, так була записана нова сторінка в книгу дружби між КНР і Францією, створено незабутнє історичне полотно.

Голова правління пан Лі Цзіньюань, а також ВІП-гості корпорації на військових машинах часів Другої світової війни брали парадну колону, прекрасні яхти ладом йшли уздовж берега, колона літаків, очолювана винищувачами Р-51, виділеними мерією міста Ніцци, пронеслася в повітрі, цей парад був новим словом в дружніх китайсько-французьких заходах. Коли лад літаків в блакитному небі над містом Ніцца намалював величезне серце, що символізує дружбу між КНР і Францією, всі учасники шоу глибоко відчули основний сенс «епохи миру та розвитку».

Залишити відгук