40 тис. грн. – і це тільки премії! Кузик Володимир отримує чергову премію! Вітаємо!

Кузик Володимир отримує чергову 2-гу премію в розмірі 20 000 грн. за виконання Мотиваційної програми! Вітаємо переможця! Таким чином тільки преміями від компанії Володимир отримує 40 000 грн., а ще є хороша фінансова винагорода від проробленої роботи! Даний результат – ще один приклад того як требе досягати успіху! В Tiens можливо все!

Ніхто не програв до того часу, поки не здався!

Які переваги в роботі по Мотиваційній програмі Ви для себе побачили? Що надихнуло Вас почати роботу по виконанню її умов?

Я люблю перемагати, в спорті, в житті а особливо в бізнесі. І коли компанія оголосила Мотиваційну програму, для мене це було новим викликом спробувати свої можливості. Одна з основних переваг – це, звичайно, фінансова винагорода, адже ми прийшли в бізнес Tiens заробляти гроші. І коли компанія дає можливість отримати додаткову премію окрім основного чеку – це дуже мотивує! Я прийшов в бізнес, тому що побачив приклад успішної людини – мого наставника Іванческула Олександра СЛ, якому я вдячний за допомогу та підтримку. Тому і для мене дуже важливим є показувати приклад своїй команді. Щоб вони бачили та вірили, що все можливо, якщо поставити ціль і проробляти багато дій для її реалізації.

Чого Ви чекаєте від подорожі в Індію, як взагалі, так і для свого бізнесу?

Наш бізнес – це можливість змінити свій стиль життя. За період роботи в компанії Tiens, я побував вже в семи країнах світу, а мені всього 26 років. Я дуже задоволений, що компанія створила таку Мотиваційну програму, адже це можливість відкрити для себе нову країну – Індію. Очікую від поїздки нових емоцій, вражень і дуже хочу побачити одне із чудес світу – Тадж Махал.

Які дії в бізнесі дозволили Вам виконати умови і стати номінантом Мотиваційної програми-2017?

Успіх потрібно планувати. Тому перше – це консультація та планування з наставником. Наступне – режим мого робочого дня. Також це робота з командою. Я дуже вдячний моїй команді за довіру, командну роботу та труд. Моя мета, щоб кожен партнер моєї структури виконував такі Мотиваційні програми. І мені приємно, що цілі вже почали реалізовуватись, мій ключовий партнер Машталер Ольга, вже виконала дві Мотиваційні програми за останній рік і це тільки початок. Ну і звичайно рекрутинг – розширення своєї структури, робота з новачками.

Що порадите іншим менелжерам, які ще не наважуються замахнутись на мотиваційну програму?

Головне – це цілі! Знайти свої цілі, які будуть Вас мотивувати, підняти свої стандарти, щоб народилось бажання жити краще. Наступне — зробити собі виклик. Велика перемога складається з маленьких перемог. Потрібно ставити цілі і починати перемагати, боротися за кожен результат, кожного дня. Ну і звичайно багато діяти! Адже, ніхто не програв до того часу поки не здався!    

Залишити відгук