Команда Івано-Франківська відвідала дитячий будинок

Команда м. Івано-Франківська відвідала Івано-Франківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей

        22 липня 2018 р.  представники компанії ”Tiens Україна” завітали до вихованців ІФОЦСПРД з солодощами, фруктами, побутовими товарами, миючими засобами та засобам особистої гігієни.

Напередодні лідери офісу Івано-Франківська: Плакса Марія 8*, Олена Хоцевич, БЛ та Олександр Іванческул, СЛ організували акцію, до якої долучилися усі бажаючі партнери. Було оголошено збір коштів для придбання необхідних речей та фруктів і солодощів для дітей. Кожен учасник мав змогу надати посильну допомогу потребуючим дітям.

Команда була рада відвідати та познайомитися з діточками, що перебувають у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, та поспілкуватися з колективом. В ході розмови представники Центру розповіли гостям про складні умови, в яких опинилися вихованці і весь колектив, зокрема.

Вони відчувають гостру нестачу предметів повсякденного вжитку та засобів гігієни. Час від часу приходять небайдужі громадяни та представники державних структур і допомагають дітям та закладу хто чим може.

Діти залишили приємні враження. Незважаючи на психологічні травми, яких зазнали вихованці у своїх сім’ях, вони знаходять між собою спільну мову. Хочемо подружитися  і підтримувати дітей у непростих обставинах життя, в яких вони тепер перебувають.

Ще довго не влягалися емоції від  побаченого і почутого.  Усі відчули, наскільки в кращих умовах перубувають їх власні сім’ї. З’явилася мотивація активно розвивати бізнес, щоб мати можливість ділитися  з потребуючими дітьми. Дякуємо всім за теплий прийом та готуємося до наступних зустрічей!

Автор статті: Базар Ольга, 7*

Залишити відгук