Команда Lider Style в Китаї

В 2019 році вже більше 50 менеджерів команди Lider Style побували в Індустріальному парку компанії Tiens (Китай, м. Тянь-Цзинь). Всі партнери отримали в подарунок від компанії таку можливість, а це 2500 дол на людину. Компанія Tiens цінить ефективних менеджерів і створює для них хорошу мотивацію для професійного росту.

Дана інвестиція говорить про те,що президент компанії  Tiens має грандіозні плани для змін, які чекають усіх за допомогою інтернет-платформи Maya-June . Не дарма говорять: «краще один раз побачити, ніж сім раз почути”. Цікаво, а скільки є мережевих компаній, які мають можливість інвестувати такі гроші в своїх менеджерів? Думаю, відповідь знайдете самі.

Якщо за точними підрахунками, то це 125 000 $. Дана сума свідчить тільки про те, що  майбутній розвиток залежить від менеджерів, які під неймовірними враженнями, емоціями та запасом отриманих знань, зможуть зловити не одну сотню « риб у океані». Що ж говорять менеджери?

Репортаж підготувала Ольга Марунчак, 7*

Бринь Марія 6*. Поїздка в серце компанії Tiens – це незабутня подорож !!! Я змогла вживу побачити всі ці масштаби. І ще раз зрозуміла, що я зробила правильний вибір !!!

Масштабність мислення п.Лі вражає. Тільки з таким баченням можна зробити прорив у своєму бізнесі. В допомогу нам підключається інтернет-площадка Майя+june),на  якій будуть кращі товари з усього світу і за доступною ціною. Це дуже круто. Завдяки Майя+june бізнес кожного з нас прискориться в 10 тисяч раз !!! Нам пощастило провести ще 1 день в Пекіні. Побувати в Храмі Неба, піднятись на Велику Китайську  стіну, прогулятись площею Тяньаньмень, відвідати чайну церемонію. Про це я лиш могла мріяти і бачити по телебаченню,а з компанією Tiens можливо все !!!

Велике Дякую за таку можливість президенту пану Лі , адмінстрації: Сі Жую, Сергію Тептюку, і наставнику Іванческулу Олександру Івановичу.

Мруць Христина 7*. Моя перша поїздка в Китай ! Я дякую наставникам і усій адміністрації  за можливість побувати в «серці компанії» Індустріальному парку Тієнс ! Побачити масштаб компанії на власні очі!!!  Мене вразила величність проекту «Тієнс». Перших три дні у нас були навчання «як створити свій бренд» ,новий проект в інтернеті Мая +June, мені сподобались думки Пана Лі , як по новому і ще більш глобальніше робити наш бізнес ! Готелі, в яких ми проживали, “All-legend” вишукані та просторі , все продумано до деталей , також китайська кухня по свому екзотична та гостра , але корисна для організму .

Наша екскурсія по Пекіну це було щось , китайська стіна , чаювання , та ще багато іншого.

Мене вразив Тайдзишен – місцева лікарня компанії, в якій можна пройти обстеження організму, і наскільки сучасне обладнання , а ще Університет , в якому вже навчається 8000 тис студентів, у планах 40 000 тис. І ми це бачили на власні очі. Також я відвідала термальні води , на території компанії , разом з командою LS ми провели чудово час!

Я дякую за те ,що компанія інвестувала в мене 2500 $, а це не малі інвестиції, тому саме прийшов час, показати себе ,як ефективного менеджера та зробити результат.

Ми працюємо в правильному місці і саме в той час!

Бажаю кожному, хто читає цю статтю , побувати і відчути усі емоції на собі та побачити красу Індустріального парку Тієнс в Китаї.

Назар Климко 6*. Велика вдячність адміністрації Сергію Тептюку та п. Сі Жую, дякую наставнику, Сороці Наталії Анатоліївні, за можливість побувати вперше в Китаї, в нашому індустріальному парку. Безмежно вражає велич та масштаб нашого бізнесу та нашої компанії. Потужне навчання по новій платформі Maya+June, бачення нових вершин від президента пана Лі Дзиньюаня. Радий, що на власні очі зміг все це побачити, наш університет, де має навчатися більше 40 тис. студентів. Впевнений, кожний учасник поїздки виніс технології та навики створення й розвитку свого особистого бренду та поширення бренду Tiens, дістав новий досвід у зйомці промо-роликів для збільшення наших чеків та доходів. Подорож по Пекіну, Храм Неба, велика площа, китайська стіна – нові реалізовані цілі, завдяки компанії. Бізнес разом з компанією Tiens – стає стилем життя і це мега круто.

Плакса Тарас 7*. Привіт !!!! Друзі, цього року я літаком подолав 34 000 тис км (КИЇВ – ПЕКІН).

ПЕКІН – КИЇВ – і так два рази в одну сторону і два рази в іншу. Компанія інвестувала 2500$ в кожного менеджера для навчання , особисто в мене – 5000 тис $ ( 2 рази мав можливість вчитися в Китаї, а нас відвідало більше 45 партнерів – це вже не вперше цього року , а третій раз за останні місяці було відправлено сотні активних менеджерів на навчання нових революційних  проектів інтернет -платформи . Наша компанія та її керівництво розуміє , щоб бути в топі найуспішніших компаній в світі , треба мати експертів і професіоналів в команді . Такими ми повернулися із глобального навчання , а також відвідали передову країну світу по виробництву всіх потреб людства . Дана країна мене завжди захоплювала  і мотивувала , тому впевнено ставлю галочку в цілях , побачивши вдруге цього року в Китаї.

Ми мали можливість , жити на території Індустріального парку компанії “ Tiens” , готелі нашого бренду « All- legend» відповідають світовим стандартам , комфортабельність високого рівня .  Коли гуляєш територією компанії , розумієш її маштабність і маховик в індустрії мережевого бізнесу . Це надає мені  ще більше мотивації для розвитку власного  бренду . Центр управління здоров`ям , університет, в якому запрошують викладати людей, які мають «Нобелівську премію» . Тренінги та навчання , яке надало всім розуміння , що нас чекає в найближчі роки , нові проекти в бізнесі , заради них ми подолали тисячі км .

Екскурсія в Пекін – це  було дуже круто : « Храм Неба» , чайна церемонія  та особливо  «Китайська стіна», вражало кожного , хто був з нами , я горджусь ,що я був із своїм партнером , Оглобяк Оксаною, і вона переконалася в сотні раз про маштабність компанії .

Вдячний за організацію адміністрації , генеральному директорові пану Сі Жую,  Сергію Типтюку, все пройшло на високому рівню організації . А особливо дякую пану Лі -голові правлінні корпорації за надану можливість вчитися на такому рівні . Я розумію надію компанії на кожного із нас і буду показувати результатами , показниками ,  щоб компанія розуміла , в Україні працюють професіонали і експерти .

Бой Катерина, 6*. Відвідавши індустріальний парк компанії TIENS – я зрозуміла, які  це масштаби! Президент п. Лі створив це з нуля і  дав нам можливість працювати в крутій компанії і забезпечити собі гідне майбутнє!

Платформа Maya+ june, де будуть кращі товари з  – це ще одна можливість рухатися швидше в нашому бізнесі! Я зрозуміла,що президент думає на 10 років вперед, що ця платформа захопитт весь світ!

Потужне навчання, що дало зрозуміти, як можна використовувати платформу Maya+june, і також те що потрібно створювати свій власний бренд і просувати його на ринку України, а тоді і за її межами! Один бізнес – багато крил – це потужний проект на багато років вперед!

Також екскурсія по Пекіну- Храм Неба, Китайська стіна, Найбільша площа Пекіну, чайна церемонія, ці місця я змогла відвідати за допомогою компанії TIENS і команди LS.

Дякую адміністрації  пану Сі Жую і Сергію Тептюку за організацію, а також своїм наставникам, зокрема ,Триньці Вірі Богданівні, що дала можливість побувати в серці компанії! А особливу подяку президенту пану президенту Лі за надану можливість  багатьом менеджерам України побувати в Індустріальному парку, і на власні очі побачити цю велич! Ми не підведем!

Корж Максим – 6*. Побувавши в індустріальному парку нашої компанії, я “розставив для себе всі крапки над і”. З’явилась цілковита впевненість. Я зрозумів, що мені треба думати зовсім по іншому, думати більш масштабно, змінювати модель своєї роботи на 360. Зрозумів, що можливості, які дає компанія, безмежні.З нетерпінням чекаю проекту Maja +June в Україні, тому що це хороша можливість піднімати поріг свого доходу в декілька разів. І останнє… Ми знали,  що компанія масштабна, знали ,що компанія використовує сучасні технології, завжди знали, що компанія передує в багатьох аспектах,  але багато з нас не бачили все це.   Президент компанії дав нам можливість все це побачити на власні очі,  і тим самим зробив від своєї сторони все,  що може привести нас до якісного, швидкого результату. Далі справа за нами .Вперед до нових перемог!

Світлана Білик –  7*. Побувати в Китаї – це була моя маленька перемога, показавши моїм рідним і найближчому оточенню що компанія існує, що компанія дбає за розвиток партнерів, за правильні думки та мислення.

Вражаючим було все, піклування адміністрації, яка нас супроводжувала, дякую Вам. Навчання на платформі Maja+june, їхній стрімкий розвиток показав нам, що ми дуже швидко захопим ринок, немає нічого складного в роботі на цій платформі і це нам дасть можливість мати дохід в сотні раз більше.

Виступ президента компанії думаю затамував подих кожного, його мудрість, думки скеровані на десять років вперед. Команда України приняла участь також у запису відео роликів по просуванні бренду. Наша подорож по Пекіну, Храм Неба, Велика китайська площа, китайська стіна –  кожне місце було красивим, вражаючим. Компанія стала моїм стилем життя. Щиро дякую наставнику Іванческулу О.І, адміністрації Тептюку С., п. Сі Жую, президенту компанії Лі Цзинюаню.

Оглоб’як Оксана 7*. Хочу висловити велику  вдячність пану Лі, адміністрації Тієнс, пану Сі Жую, Сергію Тептюку, нашому молодому керівнику Іванческулу Олександру за таку круту можливість побувати в самому серці Компанії! За те ,що компанія інвестувала 2 500 тис$ в своїх менеджерів, щоб вони могли це все побачити на власні очі, відчути ту енергетику, ці емоціі!

Я дуже щаслива, що працюю в Компанії Тієнс! І я цим горджусь!Мене дуже сильно вразила масштабність компанії, як працюють там Дистриб’ютори, персонал, у них горять очі від справи, якою вони займаються! Перші дні у нас було круте навчання, ознайомлення з Інтернет площадкою Maja+June, це буде прорив в усьому світі в індустрії інтернету! Проробляючи дії ,наші чеки будуть колосально зростати!Університет, в якому вже навчається 8000 студентів, а скоро буде навчатись 40 000 студентів!Дуже сильно сподобалися новітні технологіі в Центрі Здоров‘я Тайзишен!Косметичні та масажні кабінети!

Сервіс на вищому рівні! Китайська кухня мені дуже сподобалась! Атмосфера на території компанії дуже позитивна! Я безмежно рада, що завдяки компанії,  у нас відбулися Екскурсії по Пекіну! Я Відвідала друге чудо світу! Це Китайська стіна, Храм-Неба, найбільша в світі площа Тяньаньмень, на власний смак відчули справжній Китайський чай!

Я рада за себе і партнерів, що ми будуємо в компанії Тієнс свій бізнес!  Тільки дії і системність роботи буде приводити нас до великого успіху і результату!

Яців Іванна, 6*. Поїздка  на навчання в Індустріальний парк в Китаї перевернула мій світогляд! Побачити і почути все самій не зрівняється з сотнями слів інших людей! Вразили масштаби і краса самого парку, його будівель, особливо сподобався Університет! Навчання дало конкретну інформацію, як діяти в подальшому! Створюємо особистий бренд і з нетерпінням чекаємо комерційну платформу Майя-Джун в нас! Виступ президента п. Лі Дзіньюаня змусив теж “мислити глобально”! Вкотре зрозуміла і переконалась, в якій чудові компанії я маю можливість розвиватися! Саме тут я відчуваю себе на своєму місці! Щира вдячність адміністрації “Тієнс Україна” за можливість побувати в “серці” компанії. Я зроблю все можливе, щоб виправдати надії та інвестиції, які були в мене вкладені!

Мар’яна Гудима, 6*. Це неймовірні відчуття які присутні у мене ще досі.

Я безмежно вдячна долі, що привела мене в компанію TIENS, я дякую президенту компанії пану Лі за те що, він створив таку масштабну компанію та нову платформу Maya*june ,яка дасть нам ще більших можливостей. Я дякую Адміністрації  пану Сі Жую та Сергію Тептюку ,за те, що повірили в нас, за круту організацію та щирість.

Побувавши на території Індустріального парку компанії, я до кінця не могла повірити, що я там. Сама територія її настільки велика, що говорить про серйозні наміри у майбутньому. Кожен день ,який ми там були, він дуже цінний.

Наші колеги з Азіатського регіону ділились своїми знаннями та навиками, за що їм дуже вдячні. Виступ президента компанії пана Лі зачепив кожного, його бачення на 10 – 20 років вражає, його мудрість та рішучість дає нам впевненість у кожному дні.

Коли ти знаходишся там ти розумієш силу компанії. Ти маленька краплинка у такому великому морі.

Університет – для мене як одне студентське містечко, на одній території все. Я точно знаю що мої діти будуть Вчитись там!! Президент покладає на Україну серйозні наміри та вірить у нас. Давайте не підведемо пана Лі та будемо працювати на результат, бо він вкладає у нас дуже багато.

Цілі всі реалізовуються у нас в компанії. Здоров’я, успіх, подорожі, мрії все дає компанія – наше завдання лише працювати!!! Здоров’я, успіх, подорожі, мрії все дає компанія – наше завдання лише працювати!!!

Андруневчин Микола, 7*. Відвідавши індустріальний парк, я закрив безліч питань. Побачивши велич  і масштаби компанії ,я ще досі під враженням. Компанія інвестувала на поїздку 2500$. Навчання нового проекту Maya+June, який скоро запускається в Україні ,принесе колосальні результати,з нетерпінням чекаю. Дякую всім організаторам за можливість реалізації своєї мрії і на власні очі побачити красоту Китаю.

Сорока Наталія, 8*. Вдячність і ще раз величезна вдячність Голові правління пану Лі, Адміністрації Тієнс-Україна на чолі з паном Сі Жуєм, та Сергію Тептюку за надану можливість побувати в Індустріальному парку  на крутому навчанні. Компанія вже 5000$ інвестувала в моє навчання і загалом перебування в Китаї, в Індустріальному парку в самому серці компанії, тому, що за останніх 4 місяці я двічі там побувала. І це була моє перше знайомство з цією чудовою країною . Звичайно, що вражають масштаби Індустріального парку. Це дійсно місто в місті. Краса і велич конференц-залу, банкетного залу, готелів, Оздоровчого центру. Навчання відрізнялися один від одного. Перший раз це було інфо , про нову платформу Маya+june. Про глобальні зміни які будуть в компанії. Це нонсенс в мережевій індустрії. Горджуся, що я одна з лекторів ,яка представляла Україну,і  мала виступ з темою про наш Університет Тянь юань, перед самим паном Лі. Я мама двох донечок і в майбутньому в моїх цілях, щоб мої діти навчалися у нашому Університеті, де викладачі навіть Нобелівські  лауреати. Другий раз, це було уже практичне навчання. Декілька партнерів з моєї команди теж були зі мною разом. Наша ціль – це швидко потрібно змінюватися, мислити масштабно і глобально, ставати бізнес-блогерами, створювати свій персональний бренд, бути цікавими аудиторії. У нас ще були незабутні екскурсії в Пекін, в я Храм неба, чайна церемонія і звичайно на Китайську стіну, це було однією з моїх цілей піднятися на Китайську стіну, одне з Чудес світу. І ця ціль реалізувалася!!!

Коли слухала виступ Голови правління пана Лі, про глобальні зміни, про те, що нас очікує вже найближчим часом, то розуміла, що декілька років тому  зробила правильний вибір, почавши співпрацю зі світовим гігантом нашою компанією Тієнс!!! Дякую усім партнерам з різних міст , ми показали єдину команду України , а зараз треба плідно працювати, змінювати в десятки і сотні разів свої результати,щоб виправдати те, що ми заслужено побували в серці компанії!!!

Сливка Мар’яна,  6*. Насамперед дякую компанії, організаторам та своїм наставникам, за віру в мене та за те, що дали мені можливість побачити індустріальний парк власними очима.

Ця поїздка показала мені всю велич компанії!

На навчанні я побачила те, як менеджери працюють, їхні досягнення.

Зрозуміла те, що в нашому бізнесі потрібно формувати свій особистий бренд. Це для того, щоб викликати більшу довіру в оточення. Та те, що потрібно змінити своє мислення і мислити глобально!

Територія компанії дуже велика, я все і не змогла побачити. Але те, що я побачила мені дуже сподобалося! Університет, який вражає своїми масштабами.

Оздоровчий центр здивував мене ,коли я побачила кімнати, де обстежують Vip клієнтів, адже коли ми зайшли в саме приміщення, то я вже не очікувала чогось більшого.

Те новітнє обладнання, яке не шкодить здоров’ю: апарат МРТ, який без обмеження у вазі та без капсули; діагностика судин серця, яке не має опромінення; дослідження аналізів, де дані є точні на 💯 за рахунок однієї лінії та одного приміщення із всім обладнанням, що дає ще й швидкість в отриманні результатів.

В Імпіричному Центрі нам продемонстрували дуже багато приладів та дали можливість спробувати собі процедури такі як: діагностику шкіри обличчя, вимірювання тиску, масаж, процедуру по очищенню обличчя. Тепер ,побувавши в самому серці компанії ,мій курс направлений тільки вперед!!!Ще раз дякую!

Ольга Буназів, 6*. Я була впевнена, що побачити корпорацію в Китаї на власні очі – це мрія, яка здійсниться, ну зовсім не  скоро, десь в далекому майбутньому. І ось, як грім серед ясного неба ,Плакса М.І. телефонує і дає надію. Документи збирала в стані шоку, той період часу, для мене – розмита картинка. Боялась комусь сказати, щоб не злякати вдачу,а  коли все підтвердилося, всі дивилися на мене, як на ненормальну, бо посмішка на всі 32 зуби разом зі сльозами виглядає не дуже здорово)

Перший політ в літаку залишив незабутні хороші емоції.

По приїзду, компанія просто вразила своєю величчю! Масштаби такі, що за 6 днів перебування, ми не встигли обійти всю територію. Реальне місто в місті! Потужні 3 дні навчання, інформація про інтернет-платформу Maya+june, дуже її чекаю, результати китайських менеджерів просто шалені! Навчання про розвиток власного бренду, бізнес-блогерство, участь в рекламних роликах принесла подарунки і впевненість розвивати свій блог.

Сервіс та відношення китайців на високому рівні і дивує, те; як вони просто підходили й просили фото з нами. Зачепила кожна деталь чогось нового, особливо їжа. В перший день, думала, що не виживу до кінця поїздки, але все обернулося і я полюбила цю кухню)

Ескурсія університетом, де в майбутньому буде навчатись 40 000 студентів запалила бажанням, самій в ньому отримати знання!

Медичний центр – Taijishen, заворожує, в ньому хочеться проходити оздоровлення! Новітні обладнання, vip-кімнати, кімнати для дистанційного зв’язку і все інше, що там побачила просто заворожує!

Ескурсія по імперичному центрі просто вауу, сама пройшла: обстеження шкіри обличчя, масаж спини.

Ми щасливчики, бо саме нам перепала можливість екскурсії по Пекіну, побачити “Храм неба”, найбільшу площу в Китаї – Тяньаньмень, відвідати чайну церемонію, досягнути вершини китайської стілідни! Здавалось, що це все відбувається не зі мною, якийсь реалістичний сон виходить)

Дуже сильно дякую п. Лі за можливість побувати в “серці корпорації”, за чудову організацію поїздки і щире відношення генеральному директору пану Сі Жую, Тептюку Сергію. Дякую наставникам: Іванческулу О.І., Плаксі М.І., Заєць Л.С. за те що повірили в мене! Я розумію, що зробила правильний вибір, і дякую собі за це!

Петро Митрик, 6*. Привіт! Познайомився з компанією рік тому назад, шукаючи додатковий дохід. На початку були сумніви, але отримавши результати по здоров’ю,  переконався в якість продукції й вирішив займатися цією справою. На даний момент є хороші результати по здоров’ю у сім’ї та в багатьох клієнтів. За рік часу побував у 3 містах України(Вінниця, Львів та Івано-Франківськ) та 2 поїздки за кордоном(Болгарія та Китай).

Після того ,як мій наставник була в Китай, була поставлена ціль також поїхати в цьому році) В той день ,коли наставник подзвонила ,щоб зібрати документи на поїздку не міг спати цілу ніч… На літаку, до поїздки в Китай, не літав, але було дуже весело.

Індустріальний парк компанії вразив своїми масштабами… За ці дні так й не встигли повністю ознайомитися із усіма корпусами. Проте є ціль заново повертатися)

Університет… На мою думку, неможливо з чимось зрівняти…

Для мене, як для майбутнього лікаря, було цікаво побачити в яких умовах і як працюють лікарі різних фахів. Побачивши все на власні очі, подумав, що сон сниться, досі не можу повірити, що в лікарні може не відчуватися запах ліків… Про новітні кабінети, сучасні прилади можна говорити цілими днями… Таке повинен побачити кожен мед працівник…

Екскурсія по Пекіну залишиться в пам’ять назавжди… Все було на найвищому рівні!!! Думаю, що кожна людина б хотіла досягти вершини Великої Китайської Стіни, радий що зміг реалізувати свою ціль, а також зміг перебороти себе.

Платформа Maya+June дасть можливість реалізувати свої цілі кожній людині за дуже короткий проміжок часу та охопити весь світ. Масштабність не вкладається в голові…

Вдячний пану Лі Дзиньюаню за круте навчання, яке поміняло мислення та життя багатьох людей. Пан Сі Жуй став для нас як тато, дуже хвилювався за кожного, підтримка була кожного дня. Також вдячний Сергію Тептюку, своїм наставникам – Іванческул Олександру та Миколюк Надії, керівнику офісу – Сороці Наталії за те, що повірили в мене та поборолися за мою кандидатуру. Підтримка близьких відчувалася та відчувається кожного дня.

Всім партнерам вдячний що були поруч. Всі дуже круті. Ми в правильному місці та в правильний час.

Лідія Заєць, 6*. Щиро дякую, організаторам, адміністрації та наставникам за можливість побудувати в Китаї.

Враження від побаченого переповнюють. Дуже рада, що змогла власними очима побачити, де знаходиться компанія. Індустріальний парк просто неймовірно гарний. Трьохденне навчання цінне для кожного менеджера і було проведено на найвищому рівні. Тепер розумію наскільки це глобальна платформа і як вона допоможе кожному з нас стати ще кращими і успішнішими.

Університет, в якому нам пощастило бути, настільки великий, що я не могла уявити.  Тепер українські студенти зможуть здобувати якісну освіту і отримати гідну роботу.

Екскурсії Пекіном були дуже цікавими, вперше чайна церемонія, знайомство з традиціями Китаю. Велика Китайська стіна – це ще одна з цілей, яку я змогла реалізувати.

Медичний центр – фантастика: чудовий сервіс, найсучасніше обладнання, палати, в яких хочеться жити. Тут створені всі умови для клієнтів.

Дякую всім, хто був причетний до поїздки, екскурсій та організації.

Шашкін Василь, 7*. Хочу выразить Огромную Благодарность организаторам поездки в Китай за  оказанную честь посетить Китай, штаб-квартиру и дом нашей компании, экскурсии! Эта поездка изменила взгляд на компанию,себя,свои цели и мотивацию!!! Спасибо всем участникам и партнерам! Удачи и успехов в Бизнесе и по Жизни !!

Воробій Олег, 5*. Під час подорожі у Китай, Індустріальний парк компанії Tiens, сходження на легендарну Велику китайську стіну ,я отримав потужну порцію позитивних емоцій, відчуттів та сильної інформації, можу сказати, без сумніву, саме такої подїї у мене в житті ще не було, я навіть і до приходу в компанію ніколи не думав про такі широкомасштабні зміни у своєму житті.

Особливо вразив порядок в країні і працьовитість жителів. Куди не подивишся – все доглянути і акуратне. А від Індустріального парку я отримав більше, ніж очікував. Висновок можна зробити один: компанія йде не те, щоб у ногу із часом, а набагато випереджає час по впровадженні сучасних технологій в реальність.

На території парку все до деталей продумано, раціонально побудовано на десятки років. Масштаби вражають. Особливо зацікавив наш університет, я б із радістю ще раз прожив декілька років свого студентського життя, але вже в університеті Tiens.

Навчання також було на висоті. Одразу стало зрозуміло, що лектори, які виступали із сцени, професіонали своєї справи. Інформацію подавали потрібну, чітко і грамотно, без зайвих слів. Залишається тільки використовувати на практиці і буде результат. Фокус на соц. мережі, особистий бренд і багато фанів. Із нетерпінням чекаю на запуск Maya+june в Україні.

Із виступів п. Лі Цзиньюаня, я зрозумів на скільки він хороша і благородна людина, який дає можливість людям бути здоровими, створює робочі місця по всьому світу і надає можливість для самореалізації та подорожей. Також, президент натякнув на те, що кожен ефективний, ключовий менеджер зможе побачити центр компанїї, якщо буде показувати хороші результати у роботі.

Може це будете саме Ви? А чому б ні? Немає нічого неможливого!Сходження на Велику китайську стіну – це щось неймовірне, чим вище я піднімався, тим більше було заряду дійти до самої вершини стіни. Місцями було важко, але краєвиди із вершини повністю себе виправдовують. А як захоплює минуле стіни, було дуже цікаво дізнатись і побувати на цьому реально чуді світу.

Багато почерпнув для себе цікавих деталей по харчуванні, у китайського народу справді здорова і корисна їжа. Яка не тільки не шкідлива, а й покращує самопочуття.

Дякую всім, хто організував дану можливість побачити на власні очі всю силу і потужність нашої компанії, поїздка ще раз дала мені зрозуміти, що я у правильному місці і, найголовніше, – у мене буде хороше майбутнє. Адже, компанія відкриває для кожної людини, кожного менеджера абсолютно весь світ, потрібно тільки прагнути більшого, кращого і наполегливо працювати.

Ще раз дякую компанїї, адміністрації, команді та наставникам за подорож, яка повністю перевернула мій внутрішній світ.

Марунчак Ольга 7*. Коли побачила ту територію,яку тільки на картинках показували,то у мене ніби появилось пару літрів бензину,і хотілось літати і робити цей бізнес з більшою швидкістю.Адже ,ніби така маленька людина,а змогла зробити таке велике. Все ,що робить президент є доказом того,що компанія збільшує свої оберти і масштаби дуже швидко,і це буде давати в майбутньому менеджерам набагато більше доходу. Слова президента мотивують робити велике разом із ним.Змінили мислення?-тоді вчимося його використовувати!!! От ,як говорять ті ,хто бачили.І,що цікаво,планується іще такі мотиваційні і навчальні поїздки.А ти б хотів бути серед тих, хто бачить все на власні очі? Думаю,і риб в твоєму океані побільшає….

Залишити відгук