Бізнес-тренінг Єгора Грібова у Львові

27 жовтня 2019 року до Львова приїхали понад 200 партнерів  команди LS з багатьох міст України. Багато нових партнерів побували на такому заході вперше. Загалом з Єгором Грібовим ми зустрічалися вже не раз. Він проводив тренінги для нас в режимі онлайн, а також у Львові минулого року, в Болгарії під час  лідерських канікул минулого літа. А цьогоріч до такого заходу долучився новостворений офіс з м. Тернополя. Великими командами приїхали партнери з Івано-Франківська, Чернівців, Вінниці, Ужгорода, Одеси, Харкова. Львів також організував потужну команду.

Розпочалося навчання із визначення стратегії життя, адже саме з цього моменту людина розпочинає свій розвиток.   Лектор визначив такі чотири категорії: жити важко, життя-боротьба, така доля і «пригоди та подорож». Ми самі вибираємо стратегію свого життя. Для нашої «життєвої подорожі «треба скласти дорожню карту і вибрати правильний напрямок, бо з часом можемо виявити, що рухаємося зовсім не туди, куди бажаємо потрапити. Очікування, яке не відповідає нашим бажанням – це ключова причина відсутності досягнень.

Наш бізнес – це бізнес взаємовідносин. Тому кожен раз ми пишемо новий сценарій свого життя. Адже, кожна розмова, кожна нова зустріч відкриває для нас нові можливості.  Потрібно вчитися грамотно говорити. Продаж – це розмова. Треба вміти обмінювати слова на гроші. Зробити взаємовигідну пропозицію – це є базова дія будь-якого бізнесу. Нема пропозиції – нема бізнесу!  Кожен відповідальний за свій результат. Якщо нас цікавить гол, треба переходити на поле противника. Потрібно бути гнучким в роботі з клієнтами, адже саме в них знаходяться  наші гроші.

Щоб досягнути бажаного результату, необхідно навчитися правильно проводити презентації. Спікер наголосив про важливість грамотного,  емоційного проведення  бізнес-зустрічей у нашій справі.

Ми пропонуємо людям якісно змінювати своє життя.  Наша прозиція дозволяє укріпляти здоров’я, розширювати свій кругозір, отримувати фінансову незалежність, постійно підвищувати особистісний розвиток, якісно формувати своє оточення, створювати та зміцнювати сім’ї,  знаходити нових друзів, отримувати пасивний дохід, відкривати для себе нові міста і країни. Отже, записуємо цілі, складаємо карту дій і ще в цьому році маємо 60 днів для досягнення хороших результатів. Для цього необхідно мати лідерський підхід до справи. Потрібно робити дії, незалежно від гарантії отримання результатів. Це і є лідерські якості кожної людини. Управляти можна транспортом, який  рухається. Тому мають бути цифри, вимірність, управління.

Єгор Грібов продемонстрував кілька наочних прикладів із відомих  фільмів про  аспекти презентації.  Це допомогло присутнім  краще зрозуміти  суть раціонально-логічного і емоційного  аспекту. Адже, дуже важливо, з яким настроєм ми будемо розпочинати будь-яку справу.

Не потрібно боятися інвестувати в свій розвиток і бізнес. Прибуток – це завжди наслідок наших вкладень часу, енергії, коштів.  Люди не хочуть більше заробляти. Вони хочуть менше  працювати.

Сьогодні для успішного ведення бізнесу надзвичайно важливо  бути активним у соцмережех. Це дає вихід на дуже велику аудиторію в безмежному інтернет-просторі. Формування  особистого бренду сьогодні – запорука успішного ведення бізнесу в  найближчому часі.

Ще велике значення для розвитку бізнесу має швидкий старт. Розуміння цього – велика перевага  для нових партнерів.  Потрібно розповідати про свою історію, або історії успішних любей. Це мотивує і вселяє впевненість  в собі та в досягненні амбітних  цілей.

Спікер наголосив, що потрібно багато читати, подорожувати, змінювати своє оточення. Нові подорожі дають новий досвід і незабутні враження.   Їх потрібно використовувати в практиці, вмикати нове бачення речей.

Під час навчання було проведено нагородження активних менеджерів за виконання відповідних номінацій. Нагородою для них стали квитки на форум до  Львова, який відбудеться в грудні поточного року.

Після завершення тренінгу було зроблено загальне фото на згадку з Єгором Грібовим. Щасливі, переповнені емоціями та мотивацією, учасники повертаються в свої регіони працювати над цілями та впроваджувати їх вреальність.  Ольга Базар, 7*, м. Тернопіль.

Відгуки партнерів про тренінг Є. Грібова:

Хочу подякувати нашим найкращим організаторам за такий крутий захід у Львові!!Окрема вдячність   бізнес-тренеру Єгору Грібову за проведене багатогодинне  навчання.Найпотужніші висновки, які я зробила для себе: – мої гроші у людей; – свою промову, співбесіди, консультації переводимо у гроші. Є 4 варіанти вирішення подій. Кожна з них хороша, але найкраще буде, якщо їх поєднати: клієнт прийшов, купив продукцію, залишив рекомендації, я стала кращою. Висока самооцінка та впевненість у собі відіграють дуже важливу роль у нашій сфері. Лідерство – одне з найголовніших завдань, але ніхто не гарантує, що результат буде таким, яким ми собі уявили. Кожного дня йти до конкретної цілі, не змінювати їх і не створювати самому собі перешкоди. Треба любити людей. У них же мої гроші! Отримувати  1 000 000 грн. за рік – це реально!! Важливо емоції і енергію переводити у гроші!! Коли я на емоціях і енергійна, тоді кращий результат!!

Треба все переводити у цифри, бо їх можна змінювати і ними можна управляти! З нашою компанією я змінююсь в кращу версію себе:

– підтримую здоров’я; – саморозвиваюся; – маю можливість високого доходу; – набуваю професійних навиків у нашій справі; – знаходжу нових друзів. – розширюю свій  кругозір на оточуюче середовище. Ми  можемо вдосконалити своє життя. Вірю в себе та у вас! До зустрічі!

Міхаела Фрунза, 5*, м. Чернівці.

 

Хочу поділитися своїми враженнями від тренінгу Єгора Грібова.  Висновки:

  • Життя – це крута, захоплююча подорож (з пункту А в пункт В).
  • Якщо ідеї не працюють, змінюй їх (читай, слухай, говори, розказуй історії, розвивайся).
  • В мене є мозок – я можу ним думати (аналізувати).
  • Намалювати карту, цілі описати, прописати і йти до них. Кожен день – це ресурс, його треба використовувати (ще цілих 60 днів до кінця року).
  • Кожен раз, коли я роблю вкладення, я стаю кращою.
  • Говорити, говорити, говорити (мова – це інструмент).
  • Ціль – заробляти мільйон гривень за рік!
  • Емоційний аспект важливіший, ніж раціонально-логічний.
  • Треба брати гроші за ту цінність, яку ми даємо людям.

Наталія Липовецька, 7*, м. Вінниця.       

 

Щиро хочу висловити подяку організаторам за такий потужний захід, який відбувся у Львові. Велике ,,дякую‘‘ дуже крутому спікеру, бізнес -тренеру Єгору Грібову. Для себе я зрозуміла і зробила дуже хороші висновки з цього тренінгу:

  • Впершу чергу треба інвестувати в себе і в свої знання!
  • Такі події не потрібно пропускати. Треба показувати людям бізнес- напрям!

Моя діяльность це:

  • Здоров‘я.
  • Кругозір+Подорожі.
  • Гроші.
  • Професійні бізнес -навики.
  • Цінності, ріст.
  • Друзі, команда.
  • Пасивний дохід.
  • Кар‘єра.

Тільки я відповідаю за те, щоб люди зрозуміли мою бізнес- пропозицію. Життя коротке, 300 років ми не живемо! Наш бізнес- це бізнес взаємовідносин! Не сумніватись в собі і йти тільки вперед! Йти тільки за тими людьми, в кого є результат! Витягувати з бізнесу 1 млн. грн за рік. Мої гроші в людей! В першу чергу питання задавати собі! Говорити в касу! Немає цілі – немає грошей!

І найголовніше пам’ятати, з яким серцем я це все роблю! Я хороша!  Моя  бізнес- пропозиція хороша!Побільше позитиву! Все робити на емоціях! До зустрічі на  бізнес- конференції у Львові!

Оксана Оглоб’як, 7*, м. Івано-Франківськ.

 

Вдячний організаторам за крутий та мотивуючий тренінг. Професіоналізм та простота такої людини, як Єгор Грібов, змінює життя багатьох людей. Впевнений, що даний тренінг є черговим трампліном для кожного з нас, а в першу чергу для мене.

Мої дії + мої очікування = моє  майбутнє.  У мене куплять зараз. У мене куплять потім. Дадуть  рекомендації. Я стану кращим. Мої гроші у людей!!! Побільше цифр (1 000 000 грн. за рік). Позитив, емоції, цінність треба донести до людей. У різних випадках маємо бути наставником, консультантом, тренером, коучем. До зустрічі на сцені у Львові!

Петро Митрик, 6*, м. Чернівці.

 

Щиро дякую організаторами тренінгу за   потужне  і насичене  навчання!

Завжди ціную і поважаю роботу Єгора Грібова  за його конкретні факти і правду в лоб! Навчання пройшло на одному диханні.

Він дав зрозуміти, що наші розмови мають бути або про гроші зараз , або про гроші потім!

Якщо я хочу нового результату, потрібно змінювати дії. Потрібно пам’ятати, що слова я обмінюю на гроші. Я відповідаю за те, щоб людина мене зрозуміла.  Про все хороше, що відбулося в мене в житті потрібно говорити (люди не здогадуються). Люди з високою самоцінкою, позитивними думками, швидше досягають  результату, що ще більше підвищує самооцінку і настрій!

Бой Катерина, 6*, м. Тернопіль.

 

Я вперше побувала на тренінгу Єгора  Грібова. Це просто фурор! Дуже багато цінної інформації, дуже багато цікавого і мотивуючого я почула.       Дякую Єгору і організаторам за такий крутий початок співпраці з вами. Це просто бомба. Буду використовувати ідеї і навики… Мова – це інструмент.

Ірина Олексюк, 5*,  м. Тернопіль.

 

Перш за все я хочу подякувати своєму наставнику, Назару Орестовичу Климку, за підримку, за переконання, за віру. Школа Грібова Єгора, сьогодні відкрила особисто для мене нове  ставлення до життя, до людей і до себе. В моїх планах: підвищити свою самооцінку, жити кожного дня, скласти свою карту і йти до цілей. Очікування+дії=побудова майбутнього.

Світлана Кусень, 5* м. Львів.

Залишити відгук