Lider Style – Дністер : 11-13 вересня 2020 – відеозвіт

НАШ БІЗНЕС – ЦЕ БІЗНЕС ПОДІЙ! КОМАНДА LIDER STYLE НА БІЗНЕС-ІВЕНТАХ

 

Дуже важливими в мережевому бізнесі є саме лідерські навчання. Це навчання на які потрібно отримати доступ маючи відповідну кваліфікацію або зробивши певний товарообіг. Це мотивує на дії і найосновніше дає результат. Також, коли з такими лідерськими тренінгами поєднується ще й відпочинок на природі – це фантастично.

Команда Lider Style провела лідерське навчання на Дністрі від кваліфікації 6* та менеджерів, що є “ключовими”. Майже 100 партнерів отримували цінну інформацію, що допоможе в побудові бізнесу і швидкому русі по карєрі.

Одна з цілей таких подій – подача і розкриття дуже важливих управлінських тем, а також тем по командоутворенні, збереженні організацій. Ці теми допомагають проявляти і розкривати лідерський потенціал менеджерів, що дуже важливо для закриття високих кваліфікацій. Також особливістю є те що теми розкривають менеджери високих кваліфікацій, діляться багаторічним досвідом. Наша команда Lider Style прекрасно поєднує відпочинок і навчання від топ-лідерів.

Статтю підготувала Бой Катерина, 6* (м. Рівне)

 

 

відео-звіт лідерського відпочинку

 

 

*для інстаграм

Відгуки менеджерів:

Дякую організаторам лідерського відпочинку за організацію канікул в маленькому українському Таїланді. Завдяки такій красі природи ми відпочили та отримали заряд позитивних емоцій та нових ідей. Особливо хочу виділити лідерське навчання, на якому були подані практичні знання по управлінні командою та веденні клієнтів. Залишилося тільки використати подану інформацію на практиці.

Кобзей Володимир, 7*

м. Рівне

 

 

Вдячний організаторам за круте навчання та відпочинок. Такі події дають можливість не тільки навчатися новому, а й круто відпочивати. Неодноразово переконався в тому, що навчання від 6*  – це інший рівень, тому рекомендую всім пошвидше його закривати. Ключовим партнерам які ще не мають статус 6* цього разу дуже пощастило, оскільки вони отримали можливість побувати на даному заході, й впевнений що вони не пожаліли, відвідувавши наш захід. Вдячний лекторам за цінний досвід та круті фішки які дають швидкий результат на практиці. Локація та краєвиди дуже гарні. Отримав багато позитивних емоцій та заряд енергії. А про вечірку краще не писати, оскільки там треба побувати… Було приємно всіх знову побачити.

Митрик Петро, 6*

м. Чернівці

 

 

Дякую усім організаторам за крутий лідерський відпочинок та навчання у такій красивій локації. Це була надзвичайна атмосфера: природа, вражаючі краєвиди, позитивна енергія, настрій, чудове оточення, багато мотивації та заряд енергії. Дякую усім топ-лідерам  за круте навчання, нові фішки, за те, що ділитесь своїм результатом, досвідом, напрацюваннями. Я мотивована виступом кожного з лідерів. Для мене це завжди нові знання, заряд позитивною енергією, нові цілі, нове бачення, переосмислення. Я взяла для себе дуже багато цінної інформації, яка допоможе у закритті нових кваліфікацій.  Вміння поєднувати відпочинок з роботою це дуже круто. На таких інвентах потрібно бути обовязково. Дякую усій команді Lider Style за чудовий відпочинок та емоції. До зустрічі на нових подіях!

Яра Тетяна, 5*

м. Тернопіль

 

 

Щиро вдячна усім організаторам за такий потужний івент. Це мій перший лідерський відпочинок у дружньому колі команди LS: менеджерів та її топ-лідерів. Тренінги, конференції, бізнес-навчання, ділення досвідом наших лідерів дають завжди відмінний результат. І цього разу ми отримали нові знання в організації та веденні  бізнесу, поділились з нами покроковою інструкцією дій на шляху до Золотого Лева, розкрили помилки у нашій роботі з клієнтами та командою, а також дізнались багато інших цікавих фактів та ідей. Ми мали можливість вчитися у наших лідерів, які вже досягли чудових успіхів та мають приголомшливі результати. Правильна побудова бізнесу – це вже 50% нашого успіху. А головний елемент успіху – це ідеальна  команда, націлена на результат і яка працює, як єдиний організм. Тому великі зусилля потрібно прикласти, щоб побудувати свою команду з лідерів та розпланувати цілі свого великомасштабного бізнесу. А яким неймовірним був наш захоплюючий круїз по Дністру з дивовижними краєвидами і відчуттям безпосередньої близькості з природою! Обов’язково внесу у свій список бажань на наступне літо відпочинок з родиною у мальовничому готельному комплексі “Ксенія”. Це був лідерський івент, на якому ми змогли поєднати незабутній відпочинок з емоційним навчанням, з більшим пізнанням один одного, а також впевнено  налаштуватись на нові перемоги. До зустрічі на жовтневій конференції!

Сусідик Оксана, 6*

м. Тернопіль

 

Дякую всім організаторам, керівникам та нашим топ- лідерам за крутий відпочинок на Дністрі. Ми всі з нетерпінням його чекали. І, напевно, ніхто із нас не пожалів, що приїхав сюди. Краєвиди вражають своєю неповторною красою, особливо це ми побачили  при катанні по Дністрі на кораблику готельний комплекс ”Ксенія” зустрів привітно всіх нас. Особливо потрібно виділити навчання від наших топ-лідерів. Це безпосередньо покрокова інструкція нашої роботи. Нові фішки, напрацювання, типові помилки у нашій роботі та круті можливості, які може дати нам компанія. Особливо змотивували мене чеки-цифри, які озвучили Марія Іванівна та Олександр Іванович!!! Вечірка-супер!Друзі, на таких лідерській відпочинках треба бути. Тому закривайте як найшвидше лідерські  статуси. До роботи!

Білецька Любов, 7*

м. Івано-Франківськ

 

Величезне дякую організаторам проекту Lider Style за чудову можливість відпочити, потрапити на круте навчання та поближче познайомитись із компанією. Просто неймовірна локація прям на березі Дністра, дякую лектором, які розказали як правильно: займатись рекрутингом, працювати з клієнтами, баченням бізнесу, велику перспективу компанії. Просто мега багато важливої інформації та багато заряду на виконання роботи, щоб круто зафіналити вересень. Ще раз дякую за таку круту можливість!!!

Матвіїшин Олег, 5*

м. Львів

 

Щиро вдячна команді Lider Style за відпочинок, що відбувся 11-13 вересня на березі Дністра. Це було перезавантаження думок і налаштування на ще кращий результат. Навчання від топ-лідерів нашої команди – це інший рівень. Тут були подані нові ідеї, покрокові інструкції дій для досягнення почесних статусів. Ми не тільки працюємо, а й відпочиваємо. Поїздка на кораблику та вечірка під українські хіти були дуже емоційними та з драйвовою атмосферою. Дякую команді Lider Style за можливості. До зустрічі на наступних подіях!

Шинкарчук Ольга, 5*

м. Івано-Франківськ

 

Коли зі сцени лунають цифри доходів за місяць, а саме 90 000 грн доходу, мама в декреті Марія Плакса СЛ, і 141 200 грн – Іванческул Олександр (ЗЛ), ти розумієш, що ти знахожишся в правильному місці в правельний час! Також були відкриті важливі теми, такі як рекрутинг і робота з клієнтами! Нам подали багато крутих фішок, які залишилося почати використовувати на практиці і результат не змусить себе довго чекати! Менеджери, які перший раз побували на такому відпочинку, побачили маштаби бізнесу, зрозуміли його цінність і почули історії успіху топ-лідерів!

А також у нас був прекрасний відпочинок і вечірка! Ми вміємо не тільки активно працювати а й активно відпочивати! Такі заходи дуже важливі в нашому бізнесі, вони формують правильне мислення! Тому до зустрічі на наступній події команди Lider Style.

Бой Катерина, 6*, м. Тернопіль

 

Безмежно вдячна команді Lider Style за круто проведені ці 3 дні в такому прекрасному місці! Локація, краєвиди, атмосфера і оточення надзвичайно прекрасних людей, які вирішили робити своє життя щасливим власноруч. Більше 70 лідерів, людей, які серйозно відносяться до даної справи, побачили всю цінність і впевнено рухаються вперед до своїх цілей. Енергія йшла від кожного. Дуже рада, що в нашій команді люди вміють шикарно як відпочивати, так і працювати! В день навчання від топ-лідерів нашої команди я знову зрозуміла, що я там, де маю бути. Навчання «по-дорослому» – реально було таким, це зовсім інший рівень, це інша подача інформації. Дякую кожному лектору за ділення своїми фішками, досвідом і енергією. Ви мотивуєте! Це було надзвичайно круто. Дякую команді LS за можливість розвиватись і реалізовувати свої цілі! До зустрічі на наступному івенті!

Батенчук Ольга, 5*

м. Тернопіль

 

 

Дякую організаторам  за класний лідерський відпочинок на Дністрі.

Це потужне навчання топ-лідерів мотивує своєю енергією. На таких подіях отримуєш знання, люди діляться своїми навичками, досвідом.

Поєднання відпочинку і навчання завжди заряджає. Тішить, що відпочинок можна поєднати з навчанням, отримати море нових вражень, адже й в Україні можна відпочивати красиво. Для себе відкриваєш нові простори, краєвиди, враження, емоції. Бути на таких подіях – обов’язково!                      Дякую команді LS за крутий відпочинок, драйв, емоції, мотивацію.  З нетерпінням чекаю наступні події.

Олена Копанська, 5*

м. Львів

 

Дякую усім організаторам та нашим топ-лідерам команди Lider Style за незабутній відпочинок та лідерське навчання у готельно-туристичному комплексі на березі Дніпра.

Неймовірна локація, чудова погода та наша згуртована команда однодумців створили незабутню атмосферу відппочинку. А можливість поєднувати навчання і відпочинок ще раз підтвердили мій вибір розвиватись і будувати своє майбутнє у нашій команді.

Наші лідери, що проводили навчання, зарядили всіх нас нереальною мотивацією і бажанням йти вперед та досягати ще більших цілей та не зупинятись на досягнутому.

 

Бурковська Оксана, 6*

м. Львів

Залишити відгук