Відео-звіт новорічної конференції Lider Style в Львові – 12 грудня 2020 року

Новорічна бізнес-конференція команди Lider Style

         Новорічна бізнес-конференція, що пройшла у місті Львів 12-13 грудня, подарувала дуже багато вражень. Ці два дні були просто сповнені позитивними емоціями. Наша команда постійно розвивається, і цього разу нам вдалося встановити наш особистий рекорд – більше ніж триста людей були присутні!

Формат бізнес події включав в себе два насичених дня. В перший день відбулася конференція яка включала привітання менеджерів за нові кваліфікації та історії успіху лідерів.

Неможливо не відмітити тенденцію: з часом, дедалі більше стає зрозумілим, що нам потрібно встановлювати більшу сцену, тому що кількість менеджерів, які працюють «на результат» з кожною подією стає все більшою, і це викликає впевненість, що ми знаходимось у правильному місці для досягнення наших цілей!

Впевненість у собі, віра у те, що ти робиш, постановка амбітних цілей, і дії – ось запорука досягнення результату у нашому бізнесі!

Закінчився перший день святковим банкетом, де були присутні менеджери від 6*, і ті, хто виконав певні умови, для того, щоб потрапити туди.

Неформальна обстановка і позитивний настрій завжди сприяє згуртуванню команди.

Другий день – це лідерськиий тренінг від 6* та ключових менеджерів. Найефективніші менеджери діляться своїми технологіями та секретами успіху.

Такі події обов‘язково має відвідувати кожен менеджер, який ставить для себе за завдання розвиватись у нашій компанії, тому що саме на них складається  розуміння масштабності нашого проекту і наших цілей. А після цього, на фоні історій успіху – приходить прийняте рішення!

Успіх там, де Lider Style – це не слоган, це – факт!

До зустрічі на наступних подіях команди LS.

Підготував статтю: Роман Камінський, 5*

*повний відео-звіт

*версія для інстаграм

Пишаюсь нашим ростом та результатами цілої системи та команди LS! Перший день був дуже феєричним, яскравим та святковим!!! Чеки та історії, гарна атмосфера і організація на вищому рівні! Банкет був дуже класним, все було продумано до деталей! Другий день навчання дав знання і мотивацію! Це було дуже цінно вчитися в лідерів-практиків з яскравими результатами. Дякую організаторам за теплий прийфом та таку гарну створену святкову атмосферу ! За настрій та проведені хороші вихідні з успішними людьми!
Марія Бурла, 8* (м.Чернівці)

Ось і пройшла наша довгоочікувана Новорічна Конференція! Я просто в захваті від наших подій. Це стільки мотивації, емоцій, нових історій успіху – просто вражає. Дуже дякую за крутезну організацію Володимиру і Ользі Кузик та всій Львівській команді, ви вмієте створювати свято і красу! Наші топ-менеджери, лідери – ви просто величезний приклад для нас всіх. Ваше навчання – це найкраще що я чула, за весь період розвитку в даній справі. Багато технік, фішок і просто мати можливість перейняти ваш досвід роботи – це надзвичайно цінно! Раджу всім робити зверх-зусилля, класні результати щоб, елементарно, бути на подібних навчаннях. Банкет – окрема історія. Дуже весело, оточення класних, енергійних людей, як мало того що круто працюють, так ще й шикарно відпочивають.  Прекрасно розуміти, що я є частинкою перспективної команди LS.  Емоції зашкалюють.

Батенчук Оля, 6* (м. Тернопіль)

 

Щиро дякую організаторам Львова за чудових два дні конференції. Це було прекрасно. Той заряд енергії, атмосфери, настрою, мотивації, все пройшло на одному диханні. А історії успіху, результатів, сцена номінантів не вміщала. На другий день лідерське навчання. Постановка нових цілей, взяла для себе багато класної інформації, ідей, які буду використовувати. Дякую! Ух, а бенкет… Це було шик! Я щиро рада, що є частинкою команди #liderstyle. Я вірю і знаю, що нас чекає Великий Успіх!
Богдана Калин, 6* (м. Рівне)

12-13 грудня пройшли на одному диханні, щиро дякую львівському офісу, керівникам за таку масштабну подію. Ціль 300+ людей виконана, кількість номінантів вражає, новий заряд мотивації, нові статуси, чеки від 4.800₴ до 100.400₴ це круто, є до чого рости ти розумієш з кожним днем, що немає нічого неможливого, дана конференція дає великий поштовх, розуміння того заради чого ти працюєш, розвиваєшся кожного дня. Саме тому всім потрібно там бути! Банкет – це тусовка лідерів, для того щоб на нього попасти треба щось робити, тому раджу новачкам попрацювати, щоб на наступний раз там бути, не пошкодуєте! Лідерське навчання – дасть ще більший прорив у бізнесі. Топ – 13 лідерів подали неймовірну інформацію, яка потрібна кожному свідомому партнеру, який займається даним бізнесом і хоче мати крутий результат, нереально круті фішки, переосмислення своїх дій, нові цілі! Підказка на 1 млн – секрет досягнення результату в мережевому – ніколи не кидати цей бізнес! Дякую команді #liderstyle_ls за такі можливості 🤝

Вікторія Лемчак, 6* (м. Рівне)

 

Дякую за фантастичну конференцію  Львівській команді на чолі з крутими організаторами – Кузик Володимиром та Ольгою! Це була неперевершена атмосфера свята!

Перший день – 300+ Ми ростемо! Вражала кількість номінантів у різних статусах, кількість номінантів, які виконали умови МП, яких ледве поміщала сцена, цікаві історії успіху, ну і ,,Драйвові хлопці” додали атмосфери і драйву! Банкет- це окрема тема…Вишукані страви, неформальне спілкування, красивий бальний виступ, ну і ,,Драйвові хлопці ” реально дали драйву! Це треба відчувати!Другий день навчання- це щось особливе! Практичні фішки, досвід, результати, кейси! Потрібно використовувати щонайменшу можливість, щоб потрапляти на таке навчання!!! На такому навчанні має бути кожен, хто прийняв для себе рішення відбутися тут! Мотивації достатньо, щоб круто зафіналити грудень, і встановити рекордний ТО!

Світлана Чекалюк 8* (Рівне)

 

Дякую Львівським керівникам,  організаторам за мега круту подію! Дякую кожному менеджеру хто був присутній на даній події! Рада за те що нам не вистачає сцени для номінантів! Розумію що потрібно завжди розвиватись, рухатись вперед і є з кого брати приклад! Дякую кожному лектору який поділився своїми кейсами і результатом

Оглоб‘як Оксана 7* (Івано – Франківськ)

 

Найперше: я Дуже хочу подякувати львівській команді на чолі з Кузиком Володимиром та Кузик Ольгою  Ви зробили для нас незабутнє свято.Я дуже радію що сцена ледь витримували  кількість номінантів,  а це ще раз доказує той факт,  що ми в правильному місці і в правлений час. Ми поставили собі хорошу ціль, це рекордні ТО в грудні і РАЗОМ  ми зможемо це зробити, адже ми команда Lider Style

Марія Плакса СЛ (Івано Франківськ)

 

Конференція пройшла неймовірно!

Щиро дякую всім організаторам -ви Молодці! Враження просто не забутні , емоції і атмосферу словами не передати. Нереально багато позитиву , сцена гнулася від номінантів -це дуже круто. Банкет був на вищому рівні . Все було дуже вишукано і смачно, крута програма. Кожен відірвався на 100%. А найголовніше – це оточення людей, які досягли дуже крутих результатів в бізнесі і не формальне спілкування. Навчання від 6* пройшло на одному диханні! Інформація надзвичайно цінна . Кожен спікер виклався на 100% . Секрет успіху -не йти з нашого бізнесу і ніколи не здаватись. Дякую за круті фішки, ділення досвідом і за бомбезну енергетику

Галина Гордон 6* (Львів)

Два дні дуже швидко минули у Львові на чудовому заході , який дуже вишукано організували Кузик Володимир  та Ольга за допомогою львівської команди . Ви – супер , ДЯКУЮ! Дуже приємно , що Тернопіль  офіс – мотиватор , що наших менеджерів все більше і більше в різних номінаціях , що виграють подарунки. Банкет – це окрема історія , з неймовірними враження та емоціямиІ звісно ж , спікери . Цікаві навики в роботі , як з командою , так і з клієнтами . Але найцікавіше , потужніше , повчальне відбувалося 13 грудня .Потрібно використовувати усі можливості та ресурси  і обов‘язково потрапляти на такі навчання . Команда lider style поставила за мету рекорд ТО  в грудні. Запал , мотивацію , енергетику , яку отримала на заході , треба використати сповна , до роботи!

Тимчишин Леся 7* (Тернопіль)

Залишити відгук