Бізнес-Івент команди Lider Style в Івано-Франківську 2020 року

БІЗНЕС-ІВЕНТ КОМАНДИ LIDER STYLE

Неможливо переоцінити роль і вплив, яку відіграють бізнес-івенти у житті команди Lider Style, і в цілому у мережевому бізнесі.

На таких подіях по – іншому відкривається погляд на масштабність компанії і на сферу її діяльності. А що найбільш цікаве: це стосується не тільки «необстріляних» новачків, які вперше відвідують такий івент, але і дистриб’ютерів, які вже давно займаються цією справою. Тож, від цього цінність такого бізнес-івенту просто неймовірна.

Саме така подія відбулася у місті Івано-Франківськ.

Криза? Ні, не чули – саме цією фразою можна описати історії успіху, що пролунали на сцені у Івано-Франківську, а наш бізнес – це бізнес історій.

Поки хтось будує для себе бар’єри із негативу – ми включаємо позитив, продовжуємо працювати, і ставимо собі ВАЦ (великі амбіційні цілі).

Чи потрібно бути присутнім на таких івентах? Однозначно, так, тому що саме там народжуються лідери. Саме там ми втрачаємо відчуття часу, і шість годин проходять ніби сорок хвилин. Саме там ми проходимо трансформацію, накладаємо історії на себе, і нарешті приходить розуміння, що все можливо – варто тільки щиро бажати і ставити ВАЦ.

До зустрічі на нових бізнес-івентах команди Lider Style.

Статтю підготував: Роман Камінський, 5*

Відгуки партнерів:

Пройшла мегакрута подія в Івано-Франківську. Я вдячна організаторам заходу. Подія на вищому рівні. Дуже круто, що команда Lider Style збільшується і є люди, які реально хочуть розвитку та більше заробляти.

Дякую всім Лекторам за круті виступи. Виступи всі були по суті, реальні фішки та практика і це дуже круто. Очікую конференції у Львові 2020. Команда, ми Найкращі.

Гудима Маряна, Тернопіль, 7*.

 

Вчора був дуже насичений день, наш мозок «підкріпився, перезавантажився» і зрозумів свою роботу мінімум до новорічної конференції.

Такі події, дають нам фокус, а фокус дає результат. Я, як один із організаторів, хочу висловити велику подяку всім, хто приїхав до нас. І звичайно велика подяка всім, хто був задіяний в організації.

Плакса Марія, Івано-Франківськ, СЛ.

 

Я вперше була присутня на такому заході. Дійсно все пройшло на одному подиху: цікаво, пізнавально, мотиваційно.

В нас сама крута команда.  Щиро дякую організаторам, все було на вищому рівні. Ви великі молодці, вам все вдалося.

Побільше таких заходів тому що, вони дійсно заряджають, мотивують, дають більше впевненості та віри в себе. Щиро вдячна усім лідерам, за їхні історії та поради, завдяки яким можна досягнути великих результатів. З нетерпінням чекаю наступної конференції у Львові.

Іванна Винник, Івано-Франківськ , 4*

 

Вчора була дуже крута подія. Івент який дав зрозуміти багатьом менеджерам масштабність бізнесу. Такі форуми не можна пропускати, на них ми получаємо більше інформації і мотивації.

І завжди потрібно бути менеджером в усіх номінаціях, це ключовим по статусу, мотиватором, супер-мотиватором. Виконувати дії по системі і швидко рухатись по кар’єрі. Бути прикладом для своєї команди і для офісу.

Оглоб‘як Оксана, Івано-Франківськ, 7*

 

Дякую всім, хто приклав немалих зусиль для організації такої потужної події, яка перевернула все і розставила всі крапки над «і».

Велика вдячність лекторам, за кожну вашу особливу історію, яка зачепила по-різному кожного. Такі моменти максимально мотивують, заряджають тією енергетикою всіх присутніх в залі.

Я була вперше на такій події, дуже вдячна за кожен «секретик», кожну фішку.

Дана Костащук, Чернівці, 4*

 

От ще одна крута подія відбулася. Це квиток для всіх, хто хоче іншого життя, кар’єри, розвитку розом з компанією «Лідер Стайл».

Це вже не перший мій бізнес-івент такого масштабу.  Але ще раз і ще раз завдяки таким подіям переконуєшся, що ти у правильній компанії, рухаєшся у правильному напрямку.

Хочу висловити подяку  організаторам за підготовку та  проведення цього свята. Час летів незамітно, а атмосфера в залі, це просто. На таких подіях заряджаєшся позитивною енергією, і мотивацією, якої часом не вистачає. Дякуємо за чудову брейк каву.

І повірте, Львів зустріне гостей на Новорічній конференції, не менш  організовано, і тоді буде ще більше нових партнерів, нових статусів, лідерських кваліфікацій. Особисто для себе взяла: Працювати, бити в одну точку, для досягнення результату; Приходить точка «Х» – іде масштабування.    Орієнтир на великі цифри. ВАЦ Х10 – велика амбіційна ціль. Бути сильним гравцем, професіоналом. Ріст лідера – це ріст команди.

Олена Копанська, Львів, 6*

 

Ще один Бізнес-івент ми відвідали 10 жовтня. І знову нові незабутні емоції та нова порція мотивації, щоб працювати з новими силами, ставити нові цілі і їх досягати.  З кожним таким заходом кількість учасників зростає, кількість номінантів на нагороди збільшується і щоразу наша успішна команда  Lider style долає нові вершини по ТО.

Це тільки підтверджує, що цей бізнес є успішним, що ми в правильному місці опинились в часи світової кризи. Дякую кожному лідеру, що ділились з нами своїми історіями успіху. Є на кого рівнятись і у кого брати приклад. Дякую усім організаторам за чудову атмосферу та гостинність. До зустрічі на новорічній конференції  у Львові.

Оксана Бурковська, Львів, 6*

 

Відбулася ще одна мегакрута конференція у м. Івано-Франківськ. Це новий заряд енергій, нові враження, нове бачення, переосмислення. Атмосфера, оточення просто нереальні. Як це важливо спілкуватися, бути в оточенні тих людей, які мотивують, надихають досягати більшого, прагнути більшого, ставити нові, масштабніші цілі.

Історії кожного із спікерів були по своєму інформативно цікавими, захоплюючими, мотивуючими та корисними.  У нашому суспільстві зараз важливим є постійний  розвиток, якщо ти прагнеш досягнути чогось більшого, кращого для себе.

Як сказав Олександр Іванович – тримайте фокус, будьте сильним гравцем, орієнтуйтеся на великі цифри, розвивайтеся, вдосконалюйтеся. Вдячна команді Lider Style за незабутні емоції, драйв та енергію, дякую команді Івано-Франківська за організацію крутого івенту, гостинність, атмосферу.

Тетяна Яра, Тернопіль, 5*

 

Конференція пройшла на одному диханні. Виступи крутих спікерів, історії  лідерів, які показують круті результати. Атмосфера, драйв, оточення, друзі, команда, поставленні нові масштабні цілі.

Це має відчути кожен, і на наступній Львівській конференції бути з командою, і з результати. Івано-Франківськ, дякую за гостинність і теплий прийом.

Калин Богдана, Рівне, 6*

 

Дана подія – початок відліку нового прориву та прийняття рішення.

Початок роботи над ВАЦ. Все пройшло так легко та швидко. Історії щирі, результати по бізнесу, по продукту. Нові знання та результати. Виступи лекторів та нових зірок. Чекаємо з нетерпінням Новорічної Львівської конференції.

Дякую, команді Івано-Франківська за прийом. За гостинність, атмосферу та організацію. Все було прекрасно.

Марія Бурла, Чернівці, 8*

 

 

Бізнес-Івент команди Lider Style в Івано-Франківську 2020 року

 

*версія для інстаграм

Залишити відгук