Новорічна підсумкова конференція LS – 17 грудня 2021 року в м. Львів

НОВОРІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ КОМАНДИ LIDER STYLE

17 -18 грудня 2021 року у місті Львів відбулася Підсумкова Новорічна конференція команди Lider Style. Це були два незабутні дні системи LS. Залишилось море вражень від даної події.

Перший день відбувалось нагородження нових партнерів у початкових кваліфікаціях, закриття нових статусів, привітання менеджерів які виконали мотиваційну програму «Мандрівко в літо», розіграш цінних призів між ключовими менеджерами та багато іншого. І все плавно переходило до вечірнього новорічного лідерського бенкету! Була дуже класна, драйвова тусовка для лідерів і ключових партнерів команди.

Другий день проходив у тренінговому режимі, найефективніші партнери ділилися своїм досвідом, ідеями, фішками, напрацювання, як правильно працювати з клієнтами, з командою, як забирати мотиваційні програми. Було почуто багато практичних навичків, робочих ідей та мотивації. Все пройшло на одній хвилі!

Ця конференція дала потужний заряд, щоб рухатись вперед до нових звершень та неймовірну мотивацію до дій ще в грудні. І це допоможе нам усім круто зафіналити 2021 рік. Ввійшовши в новий 2022 рік з новими результатами по товарообігу!

На таких заходах потрібно бути всім, хто хоче розвиватись, отримувати хороші винагородження і рухатись вперед до нових звершень у компанії Тієнс.

В новому 2022 році нас чекає наступна подія, яка буде у Хмельницькому. І кожному вирішувати з яким результатом ви будете на наступній  конференції в цьому бізнесі.

Підготував статтю: Юрчук Іван 7*

 

Відгуки партнерів:

17-18 грудня!!! Ці дати сімейного свята системи LS ! Всі дружні та драйвові! Красиві та успішні! Атмосфера свята і лектори, номінанти – було дуже яскраво! Банкет пройшов в класній атмосфері! Багато залишилося за кадром і це добре! Буде що згадати і посміхнутися від радості ! 2-й день був сильним! Лектори практики ділилися досвідом!!! Сильно і ефективно!!! Нарада від 7* – це взагалі новий рівень інформації та подачі !!! Скоро нас чекає Хмельницький і ми з радістю підготуємося до нових результатів та статусів !!! До свистка!!!

Бурла Марія 8*

17-18 грудня 2021 року ввійшло в історію Системи LS!!! Величезна вдячність Команді м. Львова, усім Лідерам за організацію! Все пройшло дуже тепло, весело, так  ніби в родинному колі! 2 незабутні дні: нагородження нових статусів, МП, Ключових було в три етапи на сцені, це показує наш ріст! Банкет з конкурсами-було весело, гарна музика, смачне вино і вишукані страви, а торт чого вартий…! Другий день Лектори-практики сердечно подали інфо і розкрили кожен свою тему, величезна вдячність усім ! А зараз ще залишається час гарно зафіналити Грудень 2021 і з новими цілями і напрацюваннями ввійти в 2022 рік! Усім нам гарного ТО і року !!!

Сорока Наталія БЛ

Новорічна конференція була дуже потужною та мотиваційною! Неймовірна атмосфера, виступи найкращих менеджерів та номінантів. Це вкотре показало потужність нашого бізнес-проекту Lidеr stуle! Ми завершуємо цей рік з рекордними показниками за грудень! На таких заходах потрібно бути кожному, хто хоче розвиватись , рухатись вперед та досягати крутих результатів! Дякую усім лекторам, що поділились своїми фішками та досягненнями за цей рік! Дякую за круте навчання другого дня! Ця конференція дала потужний заряд , щоб рухатись вперед до нових звершень та неймовірну мотивацію до дій!

Бурковська Оксана 7*

 

Дякую м. Львів за гостинний прийом та масу позитивних емоцій. Конференція була надзвичайно потужна в інформаційному плані, здобутті практичних навиків для роботи Особлива вдячність за отримані подарунки та отриманий виграш у розіграші запрошення на наступну конференцію, яка відбудеться у Хмельницькому Дякую за такий чудовий подарунок Буду рада ще раз відвідати подібний захід та знову зустрітися з дружною сім’єю Lider Style

Романчук Ольга 5*

 

Цього року новорічна конференція у Львові знову була особлива. Пройшла дуже святково, легко, емоційно… Нагородження, визнання, ріст по кар’єрі, мотивація, емоції, виступи наших лідерів-практиків, досвід успішних менеджерів, святковий настрій і ще багато всього було одноразово. Найбільше вразила номінація ” ключовий менеджер”, я такого не пам’ятаю. Всім великих успіхів!

Мельник Оксана 7*

 

Дякую організаторам за таку класну конференцію. І окремо за бенкет! 1-ий день: нагородження, нові статуси, мотивація. 2-ий день: виступи лідерів – практиків щодо клієнтів і рекрутингу. Дуже насичена і цінна інформація! До свистка! До зустрічі в м. Хмельницькому!)

Антонюк Володимир 5*

Безмежно дякую за організацію Львівської конференції!!! Емоції зашкалюють. Повірила в себе. Набралася мотивації. Тільки вперед до свистка. Навчання від 6* це по дорослому. Два дні пройшли на одному подиху. Всі молодці!!! Хорошого завершення грудня, ще є час допрацювати ще кращі результати!

Тімофеєва Інна 6*

 

Дякую м. Львів за організацію новорічної конференції, була круто, те місце де потрібно бути кожному, щоб повірити в свої сили, в себе, в свій результат, побачити маштаб проекту Liderstyle ,  дати відповідь самому собі на всі запитання, вдосконалюватись, розвиватися, знайти себе, мати терпіння, ставати сильнішими, і зрозуміти ЩО НІЧОГО МІНЯТИСЯ НЕ БУДЕ ПОКИ НЕ БУДЕТЕ МІНЯТИСЯ ВИ. Банкет, неформальне спілкування з лідерами, конкурси, емоції , а навчання від 6* , всім дякую,  було супер!

Товарницька Олена 6*

Новорічна конференція була особливою!!! Перший день: нагородження, чеки, нові історії, лідерські статуси, номінація “Ключовий менеджер”, Бенкет!

Особлива атмосфера, відпочинок з лідерами, танці, конкурси! Це було дуже круто!

2 день навчання: ділення досвідом практиків які знають як досягнути результату і реалізувати свої цілі, фішки від лідерів, план на 2 тижні до звіту грудня місяця, навчання від 6*. Марія Іванівна, дякую за Завдання-тренінг від сьогодні буду виконувати! Особливо хочу подякувати організаторам! Друзі це були неймовірні два дні. До зустрічі у м. Хмельницький з новими результатами!!!

Колодій Яна 6*

Новорічна конференція була чудовою!!! Настільки крута атмосфера, емоції, виступи, нагородження. Закриття нових статусів, виконання мотиваційних програм, потужне навчання. Саме такі конференції формують лідерів, думки скеровуються в правильний напрям, та приймається 100% рішення. Перший день було багато мотивації, нові обличчя, нові досягнення, виступи. Нові цілі до Хмельницького вже поставлені! Бенкет просто на найвищому рівні! Конкурси, танці, неформальне спілкування, атмосфера. Тут потрібно бути кожному. Другий день – навчання! Дуже багато практичних фішок, прикладів, результатів. Особливо навчання від 6*. Від сьогодні буду застосовувати метод Плакси Марії Іванівни, яким вона з нами поділилася. Друзі, це була неймовірна конференція. Мотивації точно вистачить до Хмельницького! До зустрічі в Хмельницькому!

 

Лукач Маріанна 6*

Залишити відгук