Щаслива Любов, БЛ – Історія успіху

Виросла я у звичайній, середньостатистичній сім’ї. З дитинства мені всі говорили- “Гарно вчись у школі, гарно вчись в університеті і ти знайдеш хорошу роботу!” Закінчивши Вінницький Національний Технічний Університет і отримавши диплом програміста, я мріяла про ту саму «хорошу роботу» в перспективній компанії, де буде кар’єрний зріст, зростаючий дохід і т.д. Але в один прекрасний момент всі ці мрії були розтоптані однією фразою «Досвід роботи є?» Але де ж його узяти, коли ти тільки закінчив університет! Звичайно немає! «Тоді ви нам не підходите!». Цю фразу я чула майже скрізь, куди б не влаштовувалась, навіть продавцем у магазин. Я була озлоблена на всіх- на державу, на роботодавців, на батьків…Але розуміла, що просто сидіти у дома –це не вихід.

І одного дня, мій батько розповів, що в міжнародній компанії Тієнс, в якій він уже працював, йде відбір працівників у офіс. Пройшовши базову підготовку, побачивши дохід та перспективи, я зрозуміла, що дуже хочу тут працювати. І так почалась нова сторінка мого життя! За час роботи в компанії Тієнс, я вперше побувала за кордоном ( Китай, Іспанія), і все це, за рахунок компанії! Отримала премію 5000 у.о. Я створила команду партнерів, які зараз працюють в різних містах України( Вінниця, Миколаїв, Біла Церква, Одеса), в наступному році буде відкритий ще один офіс у новому місті. Хочу подякувати своїм батькам за довіру і за шанс бути успішною в бізнесі Тієнс. І коли я чую, що хтось сумнівається, що цей бізнес працює, чи ще щось говорить …я запитую тільки одну фразу « Як ви гадаєте, могли б батьки порадити своїй дитині щось погане?». «А ви могли б своїй дитині порадити щось погане?» І всі сумніви відразу відпадають. Тому, ставте цілі і добивайтесь їх, і не звертайте уваги на тих, хто не вірить, що ви можете чогось більшого досягти! Бажаю вам успіхів!

Маю структури в Україні в таких містах: Вінниця, Миколаїв, Біля Церква, Одеса.

Особливі досягнення в бізнесі «Тяньши»: в 2015 році отримала путівку в Китай на міжнародну конференцію в розмірі 1000 у.о., в 2016 році була нагороджена премією від компанії -5000 у.о., в 2016 році отримала путівку в Іспанію( Мадрид) на міжнародну конференцію та відпочинок в розмірі 2400 у.о.

Мій девіз: Немає нічого неможливого!

Моя мета: Створити команду партнерів, відкриття офісів в кожному регіоні України, а також за кордоном. Отримання пасивного доходу і досягнення найвищого статусу в компанії ПЧП.

Хобі: подорожі, активний спосіб життя.

Улюблена цитата:
Успіх – це сума невеликих зусиль, що повторюються день у день. (Роберт Кольєр)

Facebook: facebook.com/lubashasliva

Instagram:  happy_love_

Залишити відгук