Звіт по весняному Business Event в м. Чернівці – 17.03.18

BUSINESS EVENT КОМАНДИ LIDER STYLE В ЧЕРНІВЦЯХ

17-18 березня 2018 року в м. Чернівці відбувся Business Event для партнерів команди LS. Бізнес-форум пройшов на найвищому рівні в одному з найкрасивіших залів міста  – Палаці Академічному!

Заповнений зал, більше 200 партнерів отримали багато нової інформації та заряд на активні дії.

Перший день – 17 березня, розпочався з шикарної екскурсії на лімузинах по Чернівцях для найефективніших менеджерів команди. Особливістю форуму була присутність генерального директора Тієнс-Україна пана Сі Жуя, який привітав команду і протягом заходу нагороджував нові статуси та активних партнерів в різних номінаціях! Окрім мастер-класів по бізнесу від топ-лідерів команди, на форумі своє визнання отримали партнери в нових статусах: СК, ЗК, ПК, 6*,7*. Ізюминкою форуму було нагородження партнерів які отримували премії по мотиваційній програмі 2017 року: 6 000, 10 000 та 100 000 грн. Також серед ключових менеджерів та мотиваторів розігрувались поїздки в Італію!

На форумі були присутні почесні гості: Савченко Ангеліна ЗЛ, Тринька Віра ЗЛ, Іванческул Олександр СЛ, Щасливі Олег та Катерина СЛ, Щаслива Любов БЛ, Хоцевич Олена БЛ.

Після потужного бізнес-марафону для найефективніших менеджерів від 6* та номінантів була організована стилізована вечірка в стилі  Кантрі!

Другий день розпочався з лідерського навчання від 6*! Новий формат навчання, нові теми чітко поставили фокус команди на виконання Мотиваційнї програми 2018 року! На стратегічній нараді від 7* лідери команди проаналізували динаміку та плани команди на 2018 рік!

Слова подяки адміністрації компанії за підтримку  у проведенні форуму! Настрой на виконання Мотиваційної програми 2018!

Відгуки менеджерів:
Неможливо забути вечірку від 6* в стилі ”Кантрі” де ми разом відпочивали. Другий день 18 березня був ще феєричнішим, це навчання від 6*. Поставлені ще більші цілі, ніби відкрилось ще одне дихання. Буду ефективніше працювати. В свої 18 років , розумію, що я в правильному місці і в правильний час.
Дякую наставникам, що дали можливість бути успішною в компанії Тієнс.
Мруць Христина 6*, Івано –Франківськ
Вчора відбувся найкрутіший бізнес івент, реальні люди виступали і розповідали,  як вони починали, море крутої інформації та мотивації від таких слів. Я дуже радий, що був з командою та виконав номінацію “Мотиватор”. Але найкрутіше це було те, що день почався з ЛІМУЗИНІВ. Дякую наставникам за такі можливості!
Михайло Яремчук, 5*
Бізнес івент просто супер! Особливо коли ти на сцені! Тому що один із секретів успіху: завжди бути на сцені і подавати приклад своїм новачкам, отримувати підтримку всіх людей в залі і розуміти, що ти саме там де тобі потрібно бути, щоб досягти своїх цілей
Надурак Михайло 5*, Чернівці
Вчора відбулась фантастична подія в нашому бізнесі. Круті спікери, крута інформація. Приємно було бачити стільки нових номінантів і це лише початок . Сьогодні навчання від 6*.  Сказати, що було вищого ґатунку – це не сказати нічого. Лаконічна , практична , інформація , яка допоможе виконати Мотиваційну програму однозначно. Команда – це сила.
Леся Тимчишин 7*, Чернівці
Цього разу мені сподобалось бути на сцені і отримувати гарну премію. Я зараз в декретній відпустці. Від держави отримую щомісяця по 860грн.!!!! Від компанії Тієнс отримую щомісяця гарний пасивний дохід 10 -15000 грн і ще гарні премії по Мотиваційній програмі! Ось так в нашій компанії виглядає декрет! Я дуже щаслива і вдячна за все що в мене є. За можливість постійно розвиватись і навчатись на таких форумах у кращих професіоналів. За можливість навчатися разом із командою. Щиро вдячна організаторам форуму: зроблено все на найкращому рівні.
Шашкіна Дана 8*, Чернівці
Надзвичайно дякую наставникам і організаторам за ці прекрасні дні!! Розпочався бізнес івент з неймовірної екскурсії на лімузинах! Вперше катався на лімузині, емоції словами не передати! Не всі студенти мають таку унікальну можливість!!! Атмосфера і зал були, як на врученні Оскара!! Сцена подарувала неймовірну кількість емоцій і заряду мотивації!! Потрапив в номінації Ключова людина і Мотиватор! Отримав фантастичні брендові подарунки! Готовий до великого рекрутингу!! Закрита вечірка дозволила забути про все, переміститись в ковбойський світ і відпочити там на всі 100%. Другий день зробив переворот, доросла інформація, яка дала можливість переосмислити всі свої цілі і дії, дозволила поставити нові грандіозні цілі, визначитись  на 100% . Дякую своїй команді, спікерам і наставникам за круті вихідні!!!
Андруневчин Микола 6*, Львів.
Велика вдячність за неймовірні вихідні, 17 березня було надзвичайно насичене емоціями, захват від красоти міста, драйв в лімузинах, радість за успіхи свої і своєї команди, гордість за блискучих наставників, переконливих ораторів і прекрасної організації форуму. Форум забирає сумніви, переконує і задає цілі масштабніші. Всі великі молодці, їхати, везти з собою команду і скептиків-родичів. Дякую усім і успіхів.
Чехович Галина,  5*
 Бізнес-івент пройшов успішно! Першого дня сподобалися виступи по результатах початкових менеджерів: розповідали про свій високий дохід, послідовність дій, чітке бачення бізнесу. Відбувалися яскраві нагородження номінантів, розіграш путівок ,цінні подарунки, які показують ПРЕСТИЖНІСТЬ нашої компанії. Вечірка в стилі кантрі була незабутньою з її особливостями. Навчання від 6* було гарячим, поміркованим і стратегічним. Кожен лектор подавав тему по своєму з неординарним і цікавим підходом до ведення бізнесу. Разом до успіху та прориву у 2018 році.
Лопушанська Марта Львів 6*
Пройшло 2 незабутні дні в м.Чернівці. 17 березня бізнес- івент дав нові знання, практичні поради, нову енергію, визнання, масу мотивації до активних дій, виконання Мотиваційної програми. 18 березня – навчання від 6* чітко і прямо вказало на пункти успіху в нашому бізнесі! Команда Вінниці щиро вдячна за організацію суперзаходу – Наталії Анатоліївні та Олександру Івановичу!!!
Байдак Олена – Вінниця 8*
Уже всі повернулися з форуму додому, а думки, відчуття ще в Чернівцях на сцені. Неймовірно! Я виграла путівку в Євротур!!! Отримала для себе надзвичайно важливу інформацію, особливо про сімейний бізнес, побудову команди, Мотиваційну програму.  З нетерпінням чекаю конференції 2 червня в Києві.
Базар Ольга 7*, Івано-Франківськ
17-18 березня в Чернівцях відбулися два дня потужного начання. Субота розпочалася з приємних моментів – це екскурсія по місту на лімузинах , потім навчання, розіграш путівок в Італію. Наступний день статусне навчання, цікава можливість отримати сучасні і трендові рекомендації в бізнесі. Поважаю і ціную лекторів  – інформація чудова. Важлива нарада від 7* . Вирішення і обговорення важливих питань для команди.
Плакса Тарас 7*, Івано-Франківськ
Стільки емоцій отримала на Бізнес Івенті !!! Так круто коли всі з’їжджаються . День так швидко пройшов, можна сказати на одному диханні ! Каталися в лімузинах, фотозйомка, сцена, виступи, навчання спікерів, закрита вечірка в стилі Кантрі, конкурси, музика. Все в наших руках. Не віриться, що це зі мною відбувається, хто б раніше сказав що так буде, я б не повірила.
Буназів Ольга – Чернівці,  5*
Надзвичайно вдячна лідерам за крутий форум!!! Такі події – це шалена мотивація, натхнення, віра в те,що все можливо,тільки треба правильно діяти,і ще раз діяти! Такі заходи – рушій нашого бізнесу!!! Дякую за можливість розвиватися в класній та перспективній команді!!!
Надворняк Тетяна, 5* Івано-Франківськ
Велика подяка за потужний, енергетичний заряд і нові знання для мене і моєі команди на бізнес – івенті в м.Чернівці!!! Щоб бути успішною, потрібно вчитись. І у нас є у кого –це наші лідери, наставники. Безмежно вдячна наставнику Плакса Тарасу за можливість бути в колі успішних цілеспрямованих і розумних лідерів і партнерів!!!
Аркадієва Оксана 5*, Івано-Франківськ
Протягом двох днів ми перебували в м.Чернівцях, де гостинно нас зустрічали партнери нашої команди. Хочу подякувати організаторам, лекторам за доступну інформацію. Все чітко і коротко. Море вражень, емоцій, особливо від результатів людей ,які ділились своїми успіхами. Після заходів наче виросли крила і розумієш, що треба працювати ще більше, та швидше.
Олійник Оксана, 7* Одеса
Пройшло два дні вихідних. 17-18 березня 2018р. Для когось ці вихідні пройшли у звичайному ритмі, можливо вдома на дивані, у когось у домашніх клопотах, ще в когось з друзями гуляючи по місту чи по магазинах. А в нашої команди відбувся крутезний бізнес івент. У нас була можливість отримати потужну інформацію про бізнес, здоров’я, історії успіху, покрокові інструкції на старті розвитку. Було море емоцій і щирих посмішок від катання на лімузинах, виграних путівок за кордон, чеків з преміями. На таких заходах народжуються переможці, ставляться цілі і на одному диханні закриваються статуси і заробляються гроші. Особлива подяка Наставникам за організацію такого крутого форуму, за присутність генерального директора пана Сі Жуя та Сергія Тептюка. Дякуємо за круті промо, які є в цьому місяці, подарунки. Це ще одна мотивація рухатись швидко. Велика подяка Керівнику Чернівецького офісу за організацію усіх заходів. Наталя Анатоліївна Ви НАЙКРАЩІ! Ну і звісно сьогоднішнє навчання від 6*. Бачення абсолютно нове. Покрокові  інструкції. Були переглянуті цілі. Мотиваційна програма після такого навчання буде виконана! Отож До зустрічі на сцені у Києві 2 червня.
Миколюк Надія 7* , Чернівці

 

Залишити відгук