Відеозвіт зимових канікул LS в Мигово

 

 

Відео-звіт відпочинку в Мигово

Зимові канікули команди Lider Style в Карпатах

             З 30 січня по 3 лютого 2019 року команда  Lider Style провела Зимові лідерські канікули. Захід відбувався в туристично-лижньому відпочинковому комплексі ,, Мигове’’ , який знаходиться в Чернівецькій області. Кількість учасників була понад 80 осіб. Відпочинок був дуже насичений: лижі, сноутюби, ковзани, оглядові екскурсії, санки, тренінги, вечірки та багато ін. Все було організовано на високому рівні. Багато партнерів вперше спробували себе в цих зимових видах спорту. Враження неймовірні! Ми не тільки відпочивали, але багато навчались і спілкувалися.

Особливістю відпочинку був фантастичний тренінг по цілях та плануванню відомого психолога Раїси Карапетре. Вона поділилася з нами своїм досвідом, подала  багато корисної інформації, як бути успішними в особистому житті та бізнесі. Проживала команда в комфортабельних котеджах,  а смачні буковинські страви  були хорошим доповненням до відпочинку.

В рамках багатьох заходів під час відпочинку, організованих нашими лідерами, в неформальній обстановці лідери поділилися з присутніми секретами, як закривати високі статуси, ефективно використовувати можливості, які нам пропонує  компанія ТІЄНС.

Чотири дні на лижньому курорті пролетіли дуже швидко.   Позитивні емоції переповнювали кожного із нас. Такі відпочинки зближують і цементують команду, дають можливість переймати досвід від лідерів, проявляти себе в дещо несподіваному ракурсі.

Природа Карпат, свіже повітря, драйв і спілкування назавжди залишаться в наших спогадах. В таких командних  відпочинках  зароджуються нові лідери, ставляться амбітні цілі, з’являється новий стиль поведінки та справжній команний дух.

Дякуємо лідерам команди за організований зимовий відпочинок. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей на літніх лідерських канікулах  в Болгарії.

                                      Статтю підготувала: Ольга Базар, 7*, м. Івано-Франківськ

Будзяк Світлана, 6*. Відпочинок у Мигово – це море емоцій, драйву та вражень. Неймовірна краса гір, лижі, сноутюби, ковзани, багато спілкування з лідерами у яких є чому навчитися, вечірка та крутий тренінг від Раїси Карапетре. Цей відпочинок запам’ятається надовго. Щиро дякую організаторам.

 Сливка Мар’яна, 5* ПК. Відпочинок у Мигово – незабутнє та веселе свято, де зібралися люди, які думають та розвиваються в одному напрямку, в команді – Lider Style. Я отримала позитивну енергію, адже свіже повітря та неймовірні краєвиди цьому сприяли. Було багато веселощів: катання на сноутюбах та ковзанах, вечірка та вечірні посиденьки. Цікаве спілкування з людьми, які вже досягли великих результатів у бізнесі та не зупиняються на досягнутому. І ще це не все, я отримала цінну інформацію на тренінгу від Раїси Карапетре, як реалізувати себе по жіночому у бізнесі. Потрібно бути на командних відпочинках. А ще я дякую організаторам за все, що ви зробили для відпочинку!

Чехович Галина, 6*. Компанія “Тієнс” і “Lider Style”  дає можливості для фінансової незалежності, саморозвитку і покращення свого здоров’я. Активний відпочинок в Мигово поєднав у собі все це. В кожного своє життя, але саме  тоді, коли ти не в дома, а в “екстрімі” ти відчуваєш його цінність. Вдячна всім організаторам за незабутні миті,  враження і емоції.

Бой Катерина, 6*. Хотіла б висловити захоплення і непередбачувані враження від гірськолижного курорту. Перебуваючи в Мигово лише кілька днів, я отримала потужний заряд енергії, відпочинок пройшов на одному диханні! Свіже повітря, краса гір, ковзани, сноутюби, а також тренінг від професіонала і коуча по психології і особистому розвитку Раїси Карапетри, дали можливість перезагрузити свої думки, і надихнули на нові ідеї і цілі!

Оглоб‘як Оксана, 6*. Дуже вдячна організаторам нашої команди за такі чудові, різноманітні відпочинки! Гірськолижний курорт в Мигово пройшов на одному диханні! Емоції зашкалюють від пройденого і побачиного! Такі моменти залишуться в моїй пам‘яті із прекрасними враженнями і будуть підштовхувати мене ще більше йти  до своєї цілі і мети, щоб робити все неможливе на великий результат!

Миколюк Надія, 7*. Відпочинок у Мигово був неперевершеним. Стільки різноманітності, неймовірно насичена програма. Поєднання відпочинку та розвитку , дає дуже потужний заряд до роботи. Тренінг від Раїси Карапетре допоміг розібратись у багатьох питаннях. Відвідування чану додало релаксу. Красиві замніжені гори, краєвиди, катання на сноутюбі та коньках. І неперевершена вечірка, яка ще раз показала , що ми розвиваємось в команді однодумців і у нас багато спільних інтересів!!! Дякуємо організаторам за таку насичену програму!

 Бринь Марія, 6*. Поїздка в Мигово це поєднання шаленого відпочинок (ковзани, сноутюби, підйомники, вечірка) і потужного тренінгу від сильного психолога і бізнес тренера Раїси Карапетри. Це зарядило неймовірною енергією на нові звершення в 2019р. З командою Lider style і компанією Tiens можливо все ! Вперед  до перемог !

 Корольова Дарія, 6*. За останні 4 роки це мій неймовірний по відчуттям і отриманому драйву відпочинок. Я дякую команді Чернівців за організацію комфорту в Мигово.Тренінг, навчання діагностів,вечірка з лідерами,вечірка для всіх,катання… тут все  залежало від моєї активності.Я вперше стала на ковзани,лижі,на сноутюбі катання для мене -це море емоцій,А прогулянка на підвесній дорозі -це краса  безмежного краєвиду .Для мене командний відпочинок став джерелом енергії кисневого живлення як для бізнесу так і для здоров’я.

Мельник О. Я., 6*. На зимовому гірсько-лижному відпочинку у Мигово побувала вперше,з командою однодумців  Lider Тільки з компанією Tiens таке можливо.Їхала із-за тренінга,і не помилилася.Інформація дуже сильна,яка дала енергію, роздуми багато над чим подумати і діяти по іншому.Відпочинок , катання вперше на сноутюбах, лижах, ковзанах, милування краєвидами-це все такі емоції які передати неможливо.Потрібно всюди з нами бути і ділитися враженнями. Дякую організаторам за вміле поєднання відпочивати і розвиватись.

 

 

* відео для Instagram

Залишити відгук